Minister: Casper kan godt tåle hash

Casper Christensen melder sig nu åbent i rækken af kendte danskere, der går ind for legalisering af hash. Og justitsministeren erkender, at nogle godt kan ryge hash

Det her er iorden for nogle mennesker, mener Brian Mikkelsen. (Foto: Linda Johansen)
Det her er iorden for nogle mennesker, mener Brian Mikkelsen. (Foto: Linda Johansen)

Casper Christensen optrådte i rollen som inkarneret hashryger, da han fredag havde .besøg af justitsminister Brian Mikkelsen i sit talkshow Aloha.

Justitsministeren - og seerne - fik at at vide, at Casper godt kan lide at ryge hash, og synes at en legalisering vil være fornuftig. Og en grinende Brian Mikkelsen erkendte, at hashforbuddet rammer nogle uretfærdigt, fordi de godt kan tåle at ryge hash:

Casper - du kan tåle det
- Du kan tåle det, og det kan din og min omgangskreds også, sagde justitsministeren, der alligevel vil opretholde forbuddet, for at beskytte alle de socialt svage, der ikke kan administrere lovlig hash.

- De vil simpelthen få så mange fysiske og psykiske problemer, sagde Brian, der aldrig selv har røget hash.
- Det siger mig ikke noget. Jeg vil hellere have et godt glas rødvin.

Indvandrere med lav IQ
Casper Christensen spurgte videre om bandekrigen - uden at kæde legalisering af hash sammen med de mange skyderier som f.ex. Suzanne Bjerrehuus har gjort - og en hård Brian Mikkelsen, fortalte at han vil gøre alt for at stoppe skyderierne.

- Vi skal ikke finde os i, at bander af indvandrere med lav IQ og rockermedlemmer gør os utrygge. Og faktisk sidder der lige nu 200 bandemedlemmer i fængsel, så politiet gør meget.

Men hvad mener du om, at Brian Mikkelsen siger, at nogle mennesker godt kan tåle at ryge hash?

Casper Christensen foreslog, at man indførte en hash-prøve, som man skulle bestå for at kunne ryge hash lovligt - ligesom man f.ex. skal bestå køreprøven, for at køre bil lovligt. Er det en god ide?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere