Annonce:
Annonce:

20.000 kr. fundet på genbrugsplads

En medarbejder på den kommunale genbrugsplads Vivo Miljø i Vojens gjorde et fund og har fået en findeløn på 7.000 kroner. Politiet går ind i sagen

Beholder du et stort pengebeløb, du finder?(Foto: Colourbox)
Beholder du et stort pengebeløb, du finder?(Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg nationen!

Stor mystik i Vojens. Politiet er nu ved at undersøge, om der bliver fusket med de værdier medarbejderne på Vivo Miljøs genbrugsplads i Vojens, finder i forbindelse med deres arbejde.

Fornylig gjorde en meget ærlig medarbejderet nemlig et fund ud over det sædvanlige. I en lomme på en jakke lå der 20.000 kroner, og da vedkommende afleverede pengene til ledelsen fik han udbetalt en findeløn på 7.000 kroner. Og så startede problemerne.

Kommunes gamle regler siger nemlig at findelønnen skal være på en tredjedel af værdien af det fundne, men da det er politiet, der efter loven skal udbetale findeløn, måtte genbrugschefen her til formiddag aflevere 20.000 til politiet her til formiddag.

Samtidig kan jv.dk fortælle, at der går rygter om, at der blev fundet 70.000 kroner - og politiet er derfor ved at finde hoved og hale i sagen.

Tilbage står, om du ville aflevere 20.000 kroner du havde fundet i lommen på en jakke, der var blevet smidt til genbrug?

I maj måned blev der fundet 31.000 på en genbrugsplads i Grindsted, og dengang skrev nationen artiklen 'Kæft et fjols at aflevere de penge'.

Har du en forklaring på, hvorfor jyder så mange penge på genbrugspladsen?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: