Annonce:
Annonce:

Lines numse er for fræk for Apple

Den pæredanske Side 9 pige og Lines numse er alt for fræk til iPhone. Nationen! kræver handling

Lines numser er alt for fræk til at være i en iPhone - væk med hende eller vi lukker for Ekstra Bladet, sagde Apple.
Lines numser er alt for fræk til at være i en iPhone - væk med hende eller vi lukker for Ekstra Bladet, sagde Apple.
Annonce:
Følg nationen!

Apple nægter Ekstra Bladet at vise Side 9 piger på vores iPhone app.
Ren cencur, kalder nationen! det:
- Så må det være op til EB at sige 'ærgeligt for alle iphone brugere' og så lade være med at bøje sig for Apples censur. Der er ved at gå lidt Kina i ham Steve Jobs, skriver Henrik P. i en kommentar til chefredaktør Poul Madsens leder - 'Hysterisk amerikansk angst for numser'.

Annonce:

Væk med numser
Her skriver chefredaktør Poul Madsen blandt andet:
- HVIS EKSTRA BLADET vil udgive nyheder til danskere med iPhone, så er det uden Side 9-pigen. Senest har Apple også fundet ud af, at en helt uskyldig konkurrence om, hvem der har Danmarks bedste numse, er for skrap, pornografisk kost –  for danskerne. Hvis vi ikke bortcensurerer numserne og Side 9-pigen, får de omkring 300.000 danskere, der i dag har en iPhone, ikke lov til at læse Ekstra Bladet. Det er naturligvis deres butik, men hvorfor sætter de sig ud over dansk lovgivning og tradition?, skriver Poul Madsen.
Christian J. er også forarget. Men over Apple:
- USA vil forbyde bare numser. Men til gengæld kan man købe skydevåben på alle gadehjørner! USA er et SYGT land, skriver han.


Ikke pille ved side 9
Hans A. er endnu mere radikal:
- Jeg har alt fra Apple, men begynder de at pille ved Side9 pigen, så er jeg på Windows igen! Ring lige til Steve og sæt ham på plads tak!, siger han.
- Hvor lille sagen om numserne end kan lyde, bærer den et helt grundlæggende, stort princip i sig, skriver Poul Madsen og det er læserne på nationen! enige i:
Michael A. håber på handling:
- Så lav da en sag, Ekstra Bladet. Tør hvor andre tier. Principielt er det jo jer, der har retten på jeres side. Men mon I gør noget ved det? Jeg tror det ikke. Når alt kommer til alt, tror jeg bare, at I nøjes med at være lidt harme og så ellers lade sagen glide ind under gulvtæppet, skriver han.

Annonce:

Ikke kun i DK
Bild fra Tyskland har også bare damer i spalterne og ville gerne have en iPhone app. De fik vi tidligere på året besked om at brystvorter skal dækkes til for at slippe gennem nåleøjet hos App Store. Bild har 'løst' problemet ved at lave en specieludgave af deres 'Bild-girl', hvor man ser pigen med tøj på. Ryster man telefonen, tager pigen noget tøj af. Gentages dette 4-5 gange står hun til sidst i bikini....
<br /><i>Kort video af Bilds app</i></p><p><b>Ikke erotisk - gerne æstetisk?</b><br /> Apple vil ikke have apps med billeder der indeholder 'explicit descriptions or displays of sexual organs or activities intended to stimulate erotic rather than aesthetic or emotional feelings' - 'direkte beskrivelser eller visning af seksual organer eller aktiviteter, der kan stimulere erotiske istedet for æstetiske følelser', som de skriver i deres guides til apps. <br /><br /><b><i>Men hvad skal Ekstra Bladet så gøre? Skal vi droppe Apples iPhone-app? Skal vi sætte streger over Side 9 pigernes bryster? Skal vi lave en ryst-pige-og-tøjet-falder-af-app eller skal vi helt droppe de frække damer og de pæne numser? Kom med dit forslag herunder!</i></b></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: