Søvndal: Helle er gennemhæderlig

Det bliver en beskidt valgkamp, mener Villy Søvndal, der startede sin del på Socialdemokraternes landsmøde med en hvidvaskning af Helle Thorning-Schmidt

- Helle er gennemhæderlig. Hendes hjerte banker for de svageste, sagde Villy Søvndal ved socialdemokraternes landsmøde i weekenden, hvor SF var med på en gæstevisit for første gang.

Beskidt
Villy Søvndal forudser en meget beskidt valgkamp:
- Smædekampagnen vil fortsætte, højrefløjen vil fortsætte personhetzen, men de skal ikke få en kile ind imellem os. Vi står skulder ved skulder, sagde Villy Søvndal, ifølge dr.dk.
Personhetzen mod Helle Thorning-Schmidt har hidtil gået på hendes skatteforhold.

Bedre eller værre?
Thorben B. fra nationen! ser også fremad:
- Det kan kun blive bedre. I dag er Danmark ledet af en midlertidig indsat statsminister som er lidt af en festabe og et ministerhold hvoraf flere ikke gider deres job. Selve økonomien i landet har de ødelagt med en slatten politik hvor dyre bankmænd og spekulanter er blevet belønnet og tusinde af familier vil komme til at mærke det på pengepungen og i deres hverdag, skriver han i en kommentar.
Flemming N. ser anderledes på sagen:
- Vi er enige om at den nuværende regering har gjort det rigtigt skidt, - men det er en helvedes dårlig undskyldning for at stemme på nogen der er hundrede gange værre. (S og SF), skriver han.

Gucci-Helle
Ole P. tror slet ikke, at Helle er bundhæderlig:
- Gucci-Helle har stadig opgivet forskellige oplysninger til de offentlige myndigheder, om hendes man. Hun har oven i købet benyttet sig af folketingets brevpapir, til det, for at (mis)bruge hendes indflydelse og magt. Helle Thorning siger de ting, som hun selv får mest ud af, og holder sig ikke på "sanhedens smalle vej" ...skriver han.

Thorning: Forsvar Fair Løsning
Helle Thorning-Schmidt annoncerede en række nye programpunkter på socialdemokratiets kongres. Blandt andet skal cigaretter stige til 50 kroner pakken, når hun kommer til magten. Pengene skal gå til kræftbehandling. Og så var der Fair Løsning:
- Vores vigtigste opgave frem mod valget bliver at forklare og forsvare vores Fair Løsning, så valget står krystalklart hos vælgerne, når de står i boksen engang inden for de næste 14 måneder, sagde Helle Thorning-Schmidt i sin formands beretning.

Villy Søvndal forudser en beskidt valgkamp med masser af person-hetz. Hvordan tror du valgkampen bliver?

0 kommentarer
Vis kommentarer