Annonce:
Annonce:

Dræb de satans snegle

Som en bibelsk plage er det nu højsæson for dræbesnegle i det danske sommerland, og Skov- og Naturstyrelsen opfordrer til at bekæmpe dem

Grib spaden, og afliv dræbersneglene! (Foto: Ole Steen)
Grib spaden, og afliv dræbersneglene! (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg nationen!

Den sidste uges tid har Margrethes dronningerige været ramt af voldsomt regnvejr.

Og mens befolkningen må holde sig indendørs, trives et helt anden væsen i de våde forhold - nemlig dræbersneglen.

Den morderiske snegl viser nu for alvor sit slimede ansigt, og de kan ses i hobetal mange steder - det skal der gøres noget ved, mener Hans Erik Svart fra Skov- og naturstyrelsen.

Avler voldsomt
- Hver snegl du ser kan blive til 100 snegle næste år, derfor anbefaler jeg, at folk simpelthen skal bekæmpe sneglene fortæller Hans Erik Svart og afslører sin foretrukne dræbemetode:

- Umiddelbart er den letteste metode, at hakke sneglene midtover med en spade. Det skal gøres lige over deres lufthul, som er lige bag hovedet. Det dræber sneglene hurtig, så de ikke lider.

Hans Erik Svart fortæller videre, at man også kan putte sneglene i en spand og hælde kogende vand over dem.

Annonce:

Undgå salt
Der findes også forskellige former for gift, men det skal kun bruges når man er sikker på, at andre dyr ikke kommer i nærheden af det, anbefaler Hans Erik Svart.

Han fortæller, at man ikke skal stryge salt i haven for at komme bæsterne til livs, da det kan ødelægge plantevæksten.

- De dræbersnegle vi ser nu har en størrelse, som gør, at de kan parre sig. Derfor at det vigtig, at fik aflivet så mange som muligt, så vi slipper for endnu flere snegle næste år, slutter Hans Erik Svart.

Læs mere om dræbersnegle: Skov- og natyrstyrelsen

Brug øl
En metode i mangler (den bedste) er at sætte nogle krus ned i jorden, og fylde dem halvt med øl da det vil tiltrække sneglene (evt brug en plasticposte, så er det også nemt at smide ud). Den er meget mere effektiv end fx. mælkekartonen. Den nakker også alt ynglet, skriver ActionJesus fra nationen!

På Youtube findes forskellige klip med kreative dræberier - men vi vil gerne se din metode! Film og upload til nationen.tv i boksen til højre eller mail os videoen pånationen.tv@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: