Ikke en krone til Dannebrogs-brændere

Der er meget få danskere, der giver penge til ofrene for oversvømmelserne i Pakistan. nationen! ved godt hvorfor

Mange på nationen! synes ikke at Pakistan har fortjent hjælp, selv om mere end 1000 mennesker har mistet livet efter voldsomme oversvømmelser. (Foto: Getty Images)
Mange på nationen! synes ikke at Pakistan har fortjent hjælp, selv om mere end 1000 mennesker har mistet livet efter voldsomme oversvømmelser. (Foto: Getty Images)
Følg nationen!

- Hjælp jer selv. Jeg er en af dem som ikke giver krone til Pakistan. 'Neeeej hvor er jeg et ego svin', slet ikke, men husker tydeligt hvem der også brændte Dannebro af under Muhammed krisen, 'jamen det var jo ikke dem, der nu har brug for hjælp'. Jo det var lige præcis dem.

Sådan skriver Bent J., der er en af de mange, der har kommenteret artiklen 'Det er ikke synd nok for ham'. Og hans forklaring på, at danskernes vilje til at hjælpe pakistanere, der er ofre for voldsomme oversvømmelser, er så lille, at der i løbet af de seneste 14 dage, kun er givet 100.000 kroner til katastrofeofrene gennem Dansk Røde Kors, er meget typisk. nationen!-medlem Henrik N. skriver:

Hvorfor hjælpe dem der skader os?
- Der er sikkert ikke mange danskere, der af flg. grunde ikke vil støtte Pakistan:
1. Vi har modtaget et stort antal indvandrere fra Pakistan, hvor en alt for stor andel har meget svært ved, eller modsætter sig integration i DK.
2. Pakistans støtte til Taliban som slår vores drenge ihjel i Afghanistan.
3. Pakistans støtte til religøs ekstreme grupper som lover DK bål og brand.
Det ligger i baghovedet på os: Hvorfor sende penge til et land som forvolder os så meget skade?

De har råd til A-våben
Erich F.er en af dem, der heller ikke har doneret i denne omgang:
- Katastrofen er slem nok, slet ingen tvivl om det, MEN jeg tror samtidigt, at der er mange, der tænker at Pakistan er en slyngelstat som, når de har råd til at udvikle Atomvåben, også burde have råd til at hjælpe sine egne borgere i fornødent omfang når de udsættes for en sådan katastrofe.

Hjælp en fattig dansker istedet
Stigg J. spørger, om der ikke er 'noget med, at vi har ca 300.000 mennesker i Danmark, som lever under fattigdomsgrænsen?':

- Burde vi så ikke hjælpe os selv, før vi hjælper andre? Så hjælpen kommer fra nærområdet, dvs mindre fusk med pengene og hurtigere hjælp, der samtidig kan måles på omsætningen i butikker landet over osv osv...

- Man kan vel ikke forvente, at et land med 5-6 millioner indbyggere er istand til, at redde flere millioner mennesker hver gang der sker en katastrofe ude i verden...?

- Så derfor, siden Bin Laden familien er stenhamrende rig, så kan de passende donere til Pakistan.. Eller hvad med de olierige saudier??

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.