Annonce:
Annonce:

Svigermor så svaberen

- Efter sigende smed hun telefonen op i luften af skræk, da hun fik at vide, hvad det var, skriver Mads J om sin pinlige mms-oplevelse

Det kan være ganske underholdende modtage beskeder, der ikke er til dig. (Foto: Colourbox)
Det kan være ganske underholdende modtage beskeder, der ikke er til dig. (Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg nationen!

I fredags opfordrede nationen! deres medlemmer til at skrive om pinlige fejl, de er kommet til at lave med elektroniske kommunikationsmidler.

Læs: Hovsa! Har du kvajet dig ligesom DF?

Selv om det måske ikke er den slags informationer, alle har lyst til at dele med omverdenen, har nogle seje brugere fortalt om deres bommerter, og det er ganske underholdende læsning.

Verdensmester i pinligheder
Mads P betegner sig selv som verdensmester i pinligheder, og dømt ud fra nedenstående oplevelser, er der måske noget om snakken.

- Jeg har et par pinlige oplevelser på bagen, fortæller han:

1) Sendte en laaaang mail til en kollega - som skulle have været til elskerinden - med meget detaljerede beskrivelser om, hvad jeg ville gøre ved hende næste gang, jeg fik hende i kanen. Han tog det nu meget cool - og prikkede mig bare lige på skulderen og sagde, at jeg skulle nok lige tjekke, hvem jeg sender sådan noget til....

Annonce:

2) Skulle teste noget jeg havde læst om iPhone - nemlig at hvis man i sms skulle skrive børneseng - så ville ordbogen foreslå børnsex, når man havde tastet 'børnese'. Tog bare den første sms i min indbakke og trykkede svar - skrev ordet - og ganske rigtigt. Da jeg ville annullere, fik jeg trykket send, og modtageren var min chef. FLOT!!

- Er sikkert ikke sidste gang, jeg jokker i spinaten, skriver Mads P.

Lillebror afværgede skandale
Brian R var ved en fejl lige ved at invitere sin egen mor til mere en blot familiemiddag, men heldigvis modtog hun aldrig den pinlige indbydelse.

- Fik sendt en besked til min mor, som skulle have været til min kæreste, hvor der stod: 'Vil du med i seng og hygge i aften?' eller noget i den stil. Men jeg opdagede det, og fik min lillebror til at snuppe hendes mobil og slette beskeden, skriver Brian R.

Stor nok
- Min daværende fyr havde sendt et billede af sin stivert til min mobil. Min veninde opdagede den, og da jeg skrev, hun havde set den, var hans svar: 'Hvad sagde hun så til den?' Hmf, hmf!, skriver Christina U.

- Jeg har lavet den klassiske med at sende en sviner OM folk TIL dem det handlede om...mange gange, skriver Helle L.

Annonce:

Svigermor så udstyret
Den nok værste oplevelse har Mads J haft, da hans mandlige stolthed blev vist frem til kærestens familie.

- Jeg sendte engang et billede af min stive pik til min daværende kærestes telefon. Hjemme hos hende holdt de fødselsdag for familien. Ved et tilfælde skulle hendes mor i køkkenet og ordne lagkage, på min kærestes telefon, som lå på køkkenbordet, tikkede en mms ind, og selvfølgelig skulle hun liiige have stillet sin nysgerrighed.

- Kort tid efter fik jeg en sms fra min kæreste hvor der stod: 'Flot Mads - nu har min mor så lige set din store stive pik!!!'. Og nå ja, siden hun brugte briller og ikke rigtig kunne se, hvad det var hun kiggede på, forhørte hun sig lige inde hos resten af familien omkring bordet. Efter sigende smed hun telefonen op i luften af skræk, da hun fik at vide, hvad det var :) Egentlig syntes jeg bare det var sjovt og havde faktisk ikke de store problemer med det i tiden efter, men hendes mor snakkede aldrig om det

Annonce:

Er din historie lige så - eller mere - pinlig, skal du være mere end velkommen til at dele den med læserne.Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: