Annonce:
Annonce:

Nej til 300 i timen for privat rengøring

nationen! er enig: Sort arbejde kommet for at blive -En naturlig konsekvens af verdens højeste skatter og afgifter

Danskerne er vild med at få gjort rent sort. Foto: Colourbox
Danskerne er vild med at få gjort rent sort. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg nationen!
Hvad skal man dog stille op med verdens hårdest skatteplagede folk, danskerne, som ikke alene betaler op til 62 procent i indkomstskat og 25 procent i moms for en liter mælk i supermarkedet og betaler tre gange bilens værdi i afgifter.
Nu viser det sig, at en ud af ti danskere er så oprørske, at de i det seneste år har fået sort rengøring eller vinduespudsning i hjemmet, en øvelse som i følge beregninger, Danske Bank har foretaget for Politiken, koster staten et tabt skatteprovenu på 322 mio. kr. årligt.

Ekstreme skatter
-Så længe skattesystemet er skruet sammen på det ekstreme niveau, det har i øjeblikket, skal man næppe vente sig, at danskerne sådan uden videre betaler 300 kr. i timen hvidt for rengøring, mener Jonna G. Det ved politikerne også, men de vil aldrig officielt gå ud og sanktionere sort arbejde, selv om alle ved, det foregår og aldrig kan stoppes. Men stop for guds skyld hykleriet. Sort arbejde er kommet for at blive.

En dråbe i havet
Kun 322 mio.!, konstaterer Jan Ø. Det er kun rengøring. Det er en dråbe i havet. Med det samlede sorte arbejde, der foregår i Danmark, vil et tabt skatteprovenu på 322 mio. kr. synes helt tilforladeligt.
-Det er jo et af de store problemer med alle danske politikere. De mangler visioner.
-Nogle gange skal man give afkald på noget for at opnå noget.

Prøv med momsen
-Hvis man nu som et forsøg fjernede momsen på håndværkerarbejde til private, mon så ikke en del flere end nu ville få lavet deres rengøring, gartner, VVS, el, tømrer og murerarbejde af et registreret foretagende?
-Man har end aldrig forsøgt, så det kan virke underligt, hvis politikerne kommer på banen og påstår, at det ikke ville gavne. Nu viser det sig, at en ud af ti danskere, hos det ellers så underdanige folk, i det seneste år har fået sort rengøring eller vinduespudsning i hjemmet.

Overlever ikke uden sort
Thomas P. og hans familie ville ikke ville kunne overleve uden sort arbejde:
- Som bosiddende i provinsen, i en familie med tre børn og behov og kun råd til to gamle biler kan jeg meddele, at muligheden for sort arbejde er en forudsætning for at arbejdslivet i vores familie overhovedet kan fungere, når vi har betalt indkomstskat og den ekstreme beskatning af bilerne.
- Hvis ikke jeg kan få repareret mine biler sort hænger det simpelt hen ikke sammen.
Måske skulle politikerne prøve at tage udgangspunkt i et budget for en almindelig familie inden de prøver at udrydde sort arbejde fra danske gennemsnitsfamilier.

Legaliser sort privat
Jacob L. går ligefrem ind for, at man legaliserer sort rengøring i private hjem- Har der nogensinde været et stort marked for organiseret rengøring hos private? Næppe. Det har altid været sort.
Jeg kan huske, helt fra jeg var lille, at vi havde en rengøringskone, og min mor indberettede helt sikkert ikke lønnen til skattevæsnet.
-Vil der så gå noget marked tabt for professionelle rengøringsfirmaer, hvis det blev lovligt at have rengøring i private hjem, uden at der skulle betales skat af lønnen? Næppe.
-Derimod kunne man undgå en masse socialt bedrageri, hvis man indførte regler om, at privat rengøringshjælp skulle registreres hos SKAT, men at lønnen var skattefri.
-Jeg ville så registrere min rengøringshjælp, fortsætte med at betale de 100 i timen, hun får nu, men være sikker på, at jeg ikke var medvirkende til socialt bedrageri.

Hjemmehjælp utilstrækkeligKirsten B. tager sit udgangspunkt fra de mange tusinde danskere, der er afhængige af hjemmehjælp, men som ikke kan få tilstrækkelig rengøring fra hjemmehjælpen.
-Med kun 45 minutters hjemmehjælp hver 14. dag, må en hjemmehjælpsmodtager søge andre veje for at have et rimeligt og acceptabelt rent hjem. Hvis de ikke har pårørende, der kan muge ud en gang imellem, strækker folkepensionen kun til sort arbejde.

Så længe vi har verdens højeste skatter og afgifter vil der også være sort arbejde, fastslår nationen!,
som ikke tror, at danskerne nogensinde vil betale 300 kr. hvidt i timen for at få det private hjem gjort rent
Hvad mener du ?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: