Bliv rig og ligeså stanglækker som mig

'Millionøseklubben i juni' hedder en YouTube-video hvor tre piger fortæller om hvordan man bliver kvindelig millionær

Videoen er med Kirsten Stendevad, Cristine Eilvig og Ninka 'Kernesund' Mauritson og den har givet bunker af kommentarer på blandt andet Facebook og Twitter, hvor flere mener, der må være tale om en LO-kampagne...

Ny satire?
'Damerne her er vist ikke ny satire fra DR2, men den skinbarlige virkelighed. Så kvinder, vogt jer - nu skal vi til at være 'kernesunde millionøser'....', skriver politikeren Ida Auken(SF) på sin Twitter-konto og Facebook profil.
'Jeg er meget i tvivl om, hvorvidt de tager gas på dem selv og deres egen livsstil. Hvis det derimod skal tages seriøst, vil den store brede befolkning forhåbentligt gennemskue dem. Det er i hvert fald ikke særlig elegant gjort', skriver en anden i en kommentar til videoen.
Videoen findes på en YouTube kanal kaldet 'millioneuse' og refererer angiveligt til en bog og et website, kaldet ' Millionøse Metoden'.
Her loves man flere og penge, mere tid og mindre stress.

Stupid overfladiskhed
'Den stupide upoetiske overfladiskhed kender ingen grænser. Se også denne video der indholder alt det beskrevne + en meget særegen form for mishandling af en prepubetær knægt' skriver en anden kommentator - se den video han refererer til her:

Kampagne?
'Det må simpelthen være LO der laver grin med regeringens klar-dig-selv politik :) regner med at EB snart kommer på banen', skriver en Twitter. Og det gjorde vi så.

Ved du hvad det går ud på? Og kender du nogen der er blevet millionøser og kernesunde på een gang?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere