Kernesund Familie er grisk og grådig

Der er stakler nok at hive fat i, så selvfølgelig udvider Ninka butikken og malker til sidste dråbe. Kernesund har guld i mund, skulle jeg hilse og sige!

Anne-Grethe Bjarup Riis. (Foto: Thomas Willmann)
Anne-Grethe Bjarup Riis. (Foto: Thomas Willmann)

DA JEG forleden modtog Kernesund Families nyhedsbrev, brast hele kost-huset sammen for mig.

Jeg blev mavesur og indebrændt, for jeg synes, tonen var blevet arrogant og manipulerende. Og den mission, der var drevet af græsrod og idealisme, var drejet over i et fokus på penge og en blodrus efter indtjening. Selvfølgelig har Kernesund Familie gjort Danmark opmærksom på, at kost og motion er en vigtig faktor i vores liv. Og de har da også pustet nyt liv i det gamle slogan 'du bliver, hvad du spiser!'.

Men de er hellige, for de har sat sig på hele folkesundheden. De er urørlige, for der er jo ikke noget galt i at ville hjælpe svage sjæle og karakterløse sukkerjunkier op af sumpen i Danmark.

FLERE OG FLERE er underskudsramte; enten på grund af den stigende, økonomiske skævfordeling, regeringen står for, eller på grund af den nationale frustration over ikke at have fået det liv, medierne fortæller os er den lykkelige pakke: slank, sexet og succesfuld.

Så, jo, jo! Der er stakler nok at hive fat i, så selvfølgelig udvider Ninka butikken og malker til sidste dråbe.

KERNESUND HAR guld i mund, skulle jeg da lige hilse og sige! Nu laver de gudhjælpemig en workshop, som hedder kernesund millionøse!! Og som er et MUST for dig?

De påstår, at jeg kan blive rig, sund og lykkelig ved at transformere mit liv og min krop hjemme i sofaen!

De siger at jeg får en krop, der er et visitkort og bevis på min millionøse-succes?

OG PAKKEN, hun kalder succes-kit, med kost-bøger og gymnastik-dvd kan man stadig få til en billig penge, for i nyhedsbrevet står der: 'Jeg vælger at betale i fem latterligt lave månedsrater a 497 kroner, klik her'.

Men du skal skynde dig, for som Ninka også skriver: 'Jeg er blevet rådet til at træde ind i min egen storhed'. Så derfor skal samme pakke med bøger og gymnastik-dvd, dog med nyt tryk udenpå, stige med 1500 kr. Så balladen nu kun koster 3477 kr.

NINKA, DU tænker for meget på penge!

Men det koster jo at være hele Danmarks kernesunde familie! De mangler bare at gå John Lennon og Yoko Ono i bedene og sætte store panoramaruder i villaen i Hornbæk, så den Mauritsonske familieidyl kan beskues live i stedet for kun på YouTube.

Ninka-Bernadette danser en slankende og sexet zumba og åbner op for den lykkelige og moderlige latter hele vejen hen til banken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere