Dildo alt for stor til Holstebro Ret

Torben Knudsen fik den 8. februar en bøde på 2500 kr af Midt- og Vestjyllands politi, for at reklamere for en dildo ved navn 'Close2you' foran sin sex-butik ' Dark Rose ' i Holstebro. Han nægter at betale og sagen skulle være behandlet ved Retten i Holstebro idag. Nu er den udsat.

Denne plakat skal koste 2500 i bøde. I Holstebro.
Denne plakat skal koste 2500 i bøde. I Holstebro.
Følg nationen!

Torben Knudsen var tilsagt ved i Retten i Holstebro i dag kl. 11.45, men igår blev han ringet op og fik at vide at sagen var udsat og at han ville få et nyt brev.

- De sagde at normalt møder folk jo ikke op, når det handler om bøder. Det havde jeg jo selvfølgelig tænkt mig at gøre, og så var det jo en større sag, siger Torben Knudsen fra Dark Rose, der mener at det er den megen medieomtale af sagen, der har fået retsmødet udsat.

Mærkelig forklaring
- Jeg synes det er meget irriterende, jeg har jo planlagt min tid efter det. Og det er en lidt mærkelig forklaring, synes Torben Knudsen, der nu venter på et nyt brev fra Retten i Holstebro.
Torben Knudsen fik sin bøde den 8. februar, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen paragraf 18 stk. 1.
- Det er noget med at jeg har plakater af anstødelig karakter, der er egnede til at forstyrre den offentlige orden, siger Torben Knudsen, der pure nægter at betale de 2500 kroner.
A-skiltet med den forstyrrende dildo står stadig foran butikken.

En kristen mand kom forbi
'Dark Rose' går fint som butik, og har det godt med naboerne, en tøjforretning, en frisør, en cykelhandler og en støvsugerforhandler. Men i december sidste år kom en kristen mand forbi. Manden havde fået øje på reklamen for 'Close2you' dildoen foran butikken og truede med at gå til politiet.
Torben Knudsens butik er ellers meget diskret. Den ligger 200 meter væk fra gågaden og man kan ikke engang se ind i butikken, der har matteret glas for vinduerne. Eneste tegn på erotisk virksomhed var altså A-skiltet med reklamen.

Anstødeligt
Knudsen fik i første omgang besøg af et par betjente, der valgte at se humoristisk på det hele og ikke umiddelbart ville gøre noget, da de havde set skiltet. Men så gik sagen videre til politiadvokat Mette Møller.
- Jeg synes, det er anstødeligt. Jeg gider ikke få stukket sådan en dildo i hovedet, når jeg går forbi på gaden. Og det skal mine børn heller ikke, siger politiadvokat Mette Møller fra Midt- og Vestjyllands Politi til erhvervsbladet.dk.
Mette Møller har iøvrigt særligt ansvar for personfarlig kriminalitet.

Ingen dildo i Holstebro,tak!
Politiadvokaten er godt klar over, at plakaten ikke batter meget i forhold til det man kan se i Istedgade i København.
- Men der kan man også forvente at møde den slags. Det kan og skal man ikke i Holstebro, siger hun.
Torben Knudsen afventer nu en ny tilsigelse fra Retten i Holstebro.


Du kan følge med i sagen fra Torben Knudsens Min Sag! her

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+