Ussel findeløn for at aflevere 31.850

Nu er der tre, der har meldt sig som ejere af de 31.850 kroner, der dukkede op på genbrugspladsen i Grindsted. Men findelønnen er ussel.

Hvad er den rigtige findeløn, for at aflevere 31.850 kroner som hittegods? (Foto: Colourbox)
Hvad er den rigtige findeløn, for at aflevere 31.850 kroner som hittegods? (Foto: Colourbox)

- 2 procent eller sølle 637 kr. Hvad er det værd. Giv dog ærlige mennesker en større findeløn eller lad helt være med det. Det er efter min mening komplet latterligt med sådan et lille beløb i findeløn.

netdebatøren Steen Asmussen fra jv.dk er rystet over størrelsen af den findeløn, som politiet i Billund har givet til det ærlige menneske, der afleverede de 31.850 kroner, han fandt på genbrugspladsen i Grindsted sidste onsdag.

Hvad mener du - er 637 kroner en god nok findeløb, når man afleverer 31.850 kr?

Den rigtige ejer er ikke fundet endnu, selv om tre personer har meldt sig. Men politiet tvivler på, at en af dem er den rigtige ejermand:

– Det er tre personer, der har henvendt sig om pengene, men ingen af dem kan bevise, at det er dem, der har afleveret pengene. F.eks. kan de ikke sige, hvad de er blevet afleveret sammen med, og vi skal altså have beviser, før vi kan udlevere pengene, siger vicepolitikommissær Annette Christensen fra Billund Politi til jv.dk

Flertal ville have beholdt dem
Ejeren skal ivørigt være glad for, at pengene overhovedet er dukket op. Et klart flertal på 56 procent ud af 3347 personer, svarer nemlig her på nationen!, at de havde beholdt pengene, hvis de havde fundet dem. 28 procent ville have afleveret dem, mens 16 procent svarer 'den er svær'. Hvis man ikke finder den rette ejermand til pengene, går resten af beløbet i statskassen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere