Annonce:
Annonce:

'Kæft et fjols at aflevere de penge'

Der er det rigtige, og så er der det forkerte at gøre, når man finder en stor sum penge. Hvad vælger du?

Aflevere, beholde, aflevere, beholde. Hvad gør du? (Foto: Colourbox)
Aflevere, beholde, aflevere, beholde. Hvad gør du? (Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg nationen!

- Hmmmm....Ville da aflevere dem. Ved nærmere eftertanke, nej det ville jeg nok ikke. Og dog, måske det ville være klogt at aflevere dem alligevel? Nej, gu vil jeg ej, de går til en fed weekend. ;o)

nationen!-medlem john j. er nok ligesom alle andre - han vakler mellem det rigtige og det forkerte, og han er ikke den eneste, der ender med at ville beholde en stor sum penge, hvis han tilfældigt finder dem. Jesper A. skriver:

- Hvor dum har man lov til at være??? Kæft et fjols at aflevere dem. Hvis man er så retarderet at man 'kommer til' at smide 32.000 kr ud, så har man sateme også fortjent at miste dem.

Og det ville Ole S. også:

Lige i lommen
- Hmm. Må desværre indrømme at jeg, i min nuværende økonomiske situation, ville stoppe gysserne i lommen og glæde mig over mit held. Hvis jeg havde flere gysser ville jeg sgu også aflevere dem til hittegods.

Søren Ni. er dog ikke i tvivl - ærlighed varer længst:
- Jeg ville - som alle andre forhåbentligt - indlevere dem til politiet. Der må jo være en person derude som skal bruge dem til noget. Ny bil eller noget andet stort som ærger sig som sindssyg over at de er væk.

- Og så får man samtidig en lovlig findeløn af ejeren som tak. Og den er 1000 gange mere værd som de 30.000 selv om at det ikke er så mange penge, men ens samvittighed må bare føles godt bagefter.

Hvad gør du, hvis du finder 30.000 på genbrugspladsen? Og hvor meget ville du give i findeløn, hvis du tabte 30.000, og fik dem tilbage?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: