Annonce:
Annonce:

Spøgelser på ZULU skræmmer seere

Et marketing-trick fra TV2 ZULU har fået flere seere til at tvivle på deres egne sanser. Midt i et afsnit af 'Venner' tonede der pludselig nogen gennemsigtige spøgelses-agtige figurer frem uden yderligere forklaring.

Spøgelses ansigter dukkede pludselig op midt i 'Venner' og 'Hot Shots 2'. 'En god kampagne', siger TV2.
Spøgelses ansigter dukkede pludselig op midt i 'Venner' og 'Hot Shots 2'. 'En god kampagne', siger TV2.
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg sad og så Friends på mit Eye-TV fredag d. 19 marts, da dette pludselig viste sig på skærmen. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne og spolede straks tilbage. Hvad tror i det er. Er der et spøgelse på spil, eller er der en anden forklaring?' skrev Jonas Birkelund Olsen, der har uploadet videoen foroven.

Mærkelige figurer
Jonas er 16 år gammel og går på efterskole i Svendborg. Sammen med Sigurd Bay Jørgensen og Jonas A. Eriksen, sad han og så 'Venner' på TV2 ZULU i fredags.
- Når man ser TV via EYE-TV kan man gemme og spole tilbage, så da vi så de der skikkelser tjekkede vi lige en ekstra gang, fortæller Jonas, der kom alvorligt i tvivl om hvad det var, han havde set.
Men figurerne optræder ikke kun i 'Venner'. De er også set i filmen 'Hot Shots 2'.

Annonce:

Troede jeg var sindssyg
På hestegalleri.dk kører debatten om de indklippede figurer.
- Sad igår sammen med kæresten og så Hot Shots 2 igår, og pludeslig dukker der et spøgelses ansigt frem i den ene side af skærmen, og væk er det..Vi bliver faktisk mega forskrækkede... Og ved ikke helt, hvordan vi skal tage det.., skriver en bruger.
En anden skriver:
- årh yea jeg så det også godt i går der i venner og engang mere da der vist var true blood argh hvor har jeg sovet forfærdeligt i nat og troede helt seriøst at det var mig der var ved at blive sindsyg.

Annonce:

TV2: Det er bare en kampagne
På TV2 har omstillingen allerede modtaget en række opkald fra skræmte seere. TV2 oplyser, at der er tale om en 'kampagne for gyser/komedy programmet 'Den 2. side', der snart går i luften'.
Den har flere seere også regnet ud.
- Er normal også MEGA Zulu fan.. Har altid elsket Zulu for deres mega sjove programmer osv...Men det her er jo ikke sjovt eller plat.. Det er bare direkte dumt, hovedløst, idiotagtigt og mangel på intelligens og empati! Øv siger jeg bare :( - Synes normalt om anderledes reklame fremstød, der får en til at tænke, men det her, det er jo kun for at skræmme folk og skabe omtale af Zulu... Føj for noget selvpromoverende skidt, skal man lede længe efter, skriver MLC på Hestegalleri.dk.

Vi er rigtig glade
- I forhold til vores forestående kampagne er vi i kampagnegruppen meget glade for vores lidt uhyggelige pop-up, som går rigtig fint i tråd med både serien og kampagnen for serien – at det også spøger på Zulu Fladen. Når vi nærmer os premiere på programmet, går vi over til en mere informativ pop-up, i tråd med dem vi plejer at køre, skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Synd for børnene
Brugerne på Hestegalleri føler sig nu stadig misbrugte:
- Ej, hvor åndssvagt. Tror da at det kan gøre rigtig mange skræmte. Tænk hvis man i forvejen går og er lidt skræmt af den ene eller anden grund, vi har jo alle vores perioder, hvor vi overvejer hvad der findes mellem himmel og jord, og ser man så sådan noget bliver man da dødforskrækket!, skriver en.
En mor er mest bekymret for sin søn:
- Ikke fair de laver sådan et stunt i tv mange børn på 10-12 år ser da de sjove film min søn på 7 år ser da tit med på eks venner ved aften tid, skriver hun.

Har du også set spøgelserne på ZULU? Og er de gået over stregen med deres kampagne?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce: