DF-politiker amok: henret moske-bygherre

Milliardær, stjernearkitekt og Kurt Thorsen hænges ud som landsforrædere af Pia Kjærsgaard-støtte

Mathias Grønning, en af DFs stormtropper.
Mathias Grønning, en af DFs stormtropper.

Det er er ikke kun Pia Kjærsgaard, der er truet på livet. Den magtfulde partiejer skulle måske rette fokus mod sit egen rede i Dansk Folkeparti, der i Facebook gruppen ’Nej til moskeer i Danmark’, går fuldstændig amok i had og dødstrusler.

Det sker med opfordringer til drab, chikane, hærværk, likvideringer af politikere og meningsdannere som støtter et ja til stormoskeer i Danmark, samt tilkendegivelser om terror mod muslimer og venstrefløjs politikere.

Landsforrædere
Rent konkret opfordrer gruppen desuden til overgreb mod hovedbygherren bag gigant-moskeen, Viborg-milliardæren Finn Bach, stjernearkitekten Bjarke Ingels og den oprindelige idemand, byggematadoren Kurt Thorsen, der hænges ud som landsforrædere. Finn Bachs personlige telefonnumre, også mobil angives med direkte opfordring til personlig chikane og vold.

Eksplosivt had
Det nærmest eksplosive had har udviklet sig med uhyggelig hastighed, siden Martin Henriksens forslag om et ’nej til stormoskeer’ på dansk grund blev nedstemt af et stort flertal i Folketinget den 9 februar.
Dette bifaldes ikke af mange af Dansk Folkepartis kernevælgere.
Disse er efter folketingets afvisning af Dansk Folkepartis forslag om et nej til stormoskeer gået amok i racisme og trusselretorik.

Vold og terror
Midt i dette hav af had og racisme samt opfordringer til terror og vold finder man Dansk Folkeparti -politikeren Mathias Alexander Grønning fra Kastrup-Tårnby, der ikke en eneste gang tager afstand fra de mange racistiske og hadske kommentarer, men tværtimod boltrer sig som en fisk i vandet, og med sine personlige kommentarer pisker den hadske stemning endnu mere op.

Likvider dem
Mathias Alexander Grønning omtaler de politikere, som har benyttet sig af deres demokratiske ret til at stemme imod et forslag fremsat i Folketinget som forrædere, der skal mærke samme retfærdighed som ’landsforræderne’ fik at mærke i Danmark efter anden verdenskrig, hvor danske nazisympatisører og nazimedløbere blev likvideret eller snigskudt.
Mathias Grønning viderebringer ikke alene sin direkte sin vrede mod folkene bag gigant-moskeen, der efter hans opfattelse fortjener samme skæbne, men Grønning viderebringer også personoplysninger, som f.eks. navne telefonnumre på folkene bag byggeriet på Amager, og opfordrer folk til laver telefon-chikane.
Kort sagt så syntes Dansk Folkepartis Mathias Alexander Grøning åbenbart, at en demokratisk afvisning af et forslag fremsat af Dansk Folkeparti skal betales tilbage med forfølgelse, chikane og likvidering !

Ekstremt anti-muslimsk
Grønning henviser på Facebook til den ekstremt anti-muslimske højreradikale Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmarks til en side, hvor SIAD udstiller sine fjender i et henrettelseskur fra tiden efter anden verdenskrig.

Nyttig læsning
Åbenbart mener Mathias Grønning at racistiske og ekstremistiske hjemmesider er nyttig info for Dansk Folkepartis vælgere. Det direkte link til siden Mathias A. Grøning henviser til er http://undallslund.wordpress.com/

Læs også:'

http://shansensblog.blogspot.com/2010/02/nar-dfer-hader-ja-til-stormoskeer.htmlPia Kjærsgard har fået konkurrence fra sine egne rækker, hvor den unge DF-politiker Mathias Grøning kalder folkene bag gigant-moskeen for landsforrædere, der fortjener at blive henrettet