Jeg vil være Sidney Lee til fastelavn

Kan børn egentlig tåle selvbruner? Og hvor køber man en lyserød bandana? Sådan spørger en mor på Facebook. Men hvem skal du være? Film dig selv og upload til nationen.tv i boksen th.

Sidney Lee kunne godt bruges til fastelavsfigur. Her er han i en mut udgave - han havde netop mistet sin iPhone.Foto: Anthon Unger
Sidney Lee kunne godt bruges til fastelavsfigur. Her er han i en mut udgave - han havde netop mistet sin iPhone.Foto: Anthon Unger

En mor fortæller i sin status-update på Facebook, at hun har fået en udfordring: Min datter vil være Sidney Lee til fastelavn.

Og det er jo nu, mellem den 1. februar og den 7. marts der er fastelavn, og så er det med at finde på en original udklædning.

Et andet bud på udklædning for moderne børn kunne være en blå Na'vi fra storfilmen Avatar. Der er iøvrigt en guide til, hvordan man sminker sig som Na'vi i videoen til højre.

Bamse eller Freddy Keueger?
Websitet housewife.dk foreslår mere traditionelle bud som Aladdin, Anakin Skywalker, Anders And, Andersine And, Ariel, Askepot, Asterix, Bambi, Bamse, Barbie, Bart Simpson, Batman, Belle, Bratz, Brille, Byggemand Bob, Chewbacca, Chip, Cirkeline, Cæsar, Darth Vader, Den Lyserøde Panter, Dipsy, Donkey, Dracula, Dumpe og Dumpo men har dog også mere vilde indfald som Freddy Krueger, Gollum og Svampebob Firkant.

Uanset hvad I vælger, vil nationen.tv gerne se din udklædning og klip fra jeres fastelavnsfester. Film og upload i boksen th.

Men hvem synes du man kunne klæde sig ud som og hvorfor? Og hvad siger du, når dit barn vil ligne Sidney Lee?