Skamløse danske soldater vil foran i køen

nationen!-medlem Carsten Kofoed har fået nok af de danske soldaters selvgodhed og krav om at springe foran i behandlingskøen.

Skal de danske soldater i Afghanistan kunne springe behandlingkøen over? (Foto:Thomas SJørup)
Skal de danske soldater i Afghanistan kunne springe behandlingkøen over? (Foto:Thomas SJørup)

- Danske soldater, anført af Morten Mathiasen som pådrog sig en hjerneskade i Afghanistan, mener at de skal forrest i behandlingskøen fordi de har været i krig for det officielle Danmark. De bakkes ikke overraskende op af krigspolitikerne, som har gjort Danmark til aggressor.

Soldater er asocial og umoralske
Sådan skriver Carsten Kofoed efter en gruppe danske soldater kræver at komme foran i behandlingskøen til hospitalerne, og få behandlet de skader de har pådraget sig i krig. Carsten K. fortsætter:

- Men danske soldater har frivilligt og mod god betaling valgt at invadere et fremmed land. De er selv alene skyld i deres skader. Dette gælder ikke uheldige trafikofre eller tilskadekomne i arbejdsulykker, som i danske besættelsestroppers logik, bare har at vige pladsen for dem. Den holdning er både asocial og umoralsk.

Skyldige i krigsforbrydelser
- Danske soldater burde droppe deres selvgodhed og være taknemmelige for at de faktisk får behandling og ikke straf. I Afghanistan var der fred og sikkerhed, før NATO og danske statsterrorister besatte landet i en FN-stridig aggression. Ligesom krigspolitikerne er de danske soldater, der tilmed har dræbt flere børn under deres 'operationer', skyldige i krigsforbrydelser.

Carsten Kofoed

Men hvad mener du?