Fingrene fra min bil, røde klimasvin

nationen! har ikke meget tilovers for de aktivister, der lover bål og brand i Københavns gader under klimatopmødet, COP15.

Klimaaktivisternes video har fået nationen! til tasterne.
Klimaaktivisternes video har fået nationen! til tasterne.

En gruppe, der kalder sig NeverTrust a Cop, stol aldrig på en politimand (og samtidig et ordspil på COP15 - klimatopmødets officielle forkortelse), har lagt en video på YouTube , hvor de opfordrer aktivister til at tage 'kampen ud i gaderne' under klimatopmødet.

På en anden video, også fra YouTube, opfordres aktivister til at mødes i København for at 'tage magten tilbage'. Begge videoer viser billeder fra tidligere gadekampe i København, hvor der blandt andet blev brændt biler af.

Røde Svin
Men nationen! har ikke meget tilovers for de aktivister, der lover bål og brand i Københavns gader under klimatopmødet, COP15.
- Prøv at brænde min bil af, I røde svin.. Bekæmp ild med ild', skriver nationen!-medlem Michael N, og får masser af opbakning fra andre kommentatorer.
- Sæt dog forsvaret ind mod dem....visse ting skulle man kunne gøre det ved... det ville også frigive ressourcer for politiet! Jeg mener ikke vi skal have en militærstat, men derfor kunne de godt holde ro og orden i gaderne under f.eks. et topmøde....Men det kommer nok aldrig til at ske....', skriver Richardt G.

Ødelægger det for andre
'Men fordi nogle halvhjerner (så har jeg også givet dem en halv hjerne mere end de fortjener), der vælger at gå ud og smadre biler, vinduer etc samt gå til angreb på politiet, så bliver modtrækket fra regeringen en såkaldt lømmelpakke, hvor man fx kan anholdes præventivt!....Og ja, det er bl.a. fordi mange af de "hårde" demonstranter har ødelagt det for os ikke-voldelige...Nu er der så sikkert en del der vil mene at ikke-voldelige demonstranter også bare skal holdes væk, fordi vi på den måde bruger politiets resurcer. Til dem vil jeg sige at netop i et demokrati skal vi have mulighed for at forsamles og siges vores meninger på ikke-voldelig vis. Og Danmark har i mange år været kendetegnet ved, at netop det at kunne forsamles og ytre sig på fredelig vis har været muligt, hvilket det ikke er i mange facistiske lande', skriver Ole F.(forkortet af red.)

Bor du København og skal bilen gemmes væk under klimatopmødet? Og tror du, der bliver bål i gaderne?

1 af 2 vi ses i gaderne, skriver bagmændene bag denne video.
2 af 2 Klimaaktivisternes video har fået nationen! til tasterne.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere