Et tårn i øjet på Pia Kjærsgaard

Sindene i kog på nationen! om Dansk Folkepartis forslag om forbud mod minareter på moskeer herhjemme

Pia Kjærsgaard har fået en ny mærkesag: muslimske kirketårne! Polfoto
Pia Kjærsgaard har fået en ny mærkesag: muslimske kirketårne! Polfoto

Står det til Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti, så kommer der ikke på dansk jord moskeer med minareter, såkaldte slanke bønnetårne, hvorfra der indkaldes til bøn.
Hun vil bruge al sin indflydelse på stoppe tårnene. De skal forbydes om nødvendigt med en folkeafstemning, som det netop er sket i Schweiz, hvor et flertal på 57,5 procent bestemte at landets fire minareter skal lukkes.

Til lykke Schweiz
-Hurra for Schweiz, lykønsker Pia Kjærsgaard. -Det er fremragende siger hun, at man kan have folkeafstemninger, hvor folk giver deres mening til kende. Og med udgangspunkt i den aktuelle sag vil Dansk Folkeparti stille forslag i Folketinget om at få spørgsmålet til folkeafstemning herhjemme også.

Intolerancen vokser
Pia Kjærsgaard har fremkaldt mange følelsesladede, stærke reaktioner på nationen!
En af de meget bekymrede er Klaus H, der konstaterer: - Jeg kan blive meget nervøs, når intolerancen vokser og bliver større end tolerancen, og det gælder begge veje, både fra Dansk Folkeparti og islam.

De spiller på angsten
Samme skepsis har Steen K. : -Jeg ved ikke, hvad jeg er mest nervøs over - islam eller den yderste højrefløj. Begge parter har vist sig at være fatale. De spiller begge parter på folks angst, og tiltrækker ofte store menneskemængder, der tilsyneladende er nemme at hjernevaske. De er meget bevidste om, at tryk avler modtryk. Er de mon ude på at få Europa til at eksplodere ?
Ella F. mener ikke der er grund til at være så nervøs for et par bedetårne. Minariteter er vel ikke det samme som islamisering. Den danske befolkning er jo heller ikke indremissionske alle sammen - bare fordi kirkeklokkerne ringer i tide og utide.

Jawohl Pia K.
-Jawohl Messerschmidt/Camre/Kjærsgaard, skriver Adam D. Lad os forbyde mineraterne, også dem der er på den russiske kirke i København.
-Lad os forbyde alt hvad der er anderledes, forbyd mørkt hår, forbyd brune øjne, forbyd alle kunstnerne som taler mod regimet, luk deres statstilskud, brænd alle bøger, der ikke står på DF’sk, alle muslimer (og anderledes tænkende) skal gå med bind på armen. Støt den nye DF-Jugend.

Som Christian den 4
-Skal der fremover kun være tilladt at bygge noget som Christian den 4 ville have godkendt, spørger Nicolai S. For vi skal jo helst ikke risikere at give byggetilladelser til noget, der ikke passer ind i vores meget kristne og troende samfund.

Det værste er larmen
D.W. er mere bekymret for støjniveauet. - Jeg tror de fleste er modstandere af larmen. Enhver, der har rejst i et muslimsk land ved, hvor meget der larmes fra de bønnetårne. Det gælder dog også kirkeklokker, som larmer i tide og utide.
-Hvis man som privatperson spillede musik på samme lydniveau ville man hurtigt få klager og politiet på nakken.

ps
Der findes endnu ikke moskeer herhjemme med minareter. Lokalplanerne i Københavns Kommune har godkendt en stormoské, ligesom der er planer om at bygge en stormoské i Roskilde.Pia Kjærsgaard er lykkelig for resultatet af den schweiziske folkeafstemning, der forbyder minareter,
og vil nu foreslå en tilsvarende folkeafstemning i Danmark. DF-lederen vil snarest rejse sagen i Folketinget
Hvad mener du ?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere