Stop disse afstumpede paphoveder

Beskyttelsespenge er svineri: En skandale, at den slags mafiametoder trives midt i København år 2009, mener nationen

Har justitsminister Brian Nielsen tabt bandekrigen.Foto: Jan Sommer
Har justitsminister Brian Nielsen tabt bandekrigen.Foto: Jan Sommer

-Beskyttelsespenge midt i København er jo fuldkommen uacceptabelt. Det kan vi simpelthen ikke tolerere i et moderne såkaldt civiliseret samfund år 2009.
Har Justits-Brian tabt sin indsats mod bandekrigen ?
Sådan reagerer rystede nationen!-medlemmer, der ikke under nogen omstændigheder i en moderne retsstat vil finde sig i den slags metoder.
-Det er jo uhyggeligt, at afpresning med et slag blevet et nyt indslag i bandekrigen, skriver Trine N. Med metoder, der ligner Godfather-mafiaen i New York eller brutale Scar-Face gangstere fra Chicago, søger indvandrerbander midt i København, at etablere et nyt forretningsområde: Afpresning af forretningsdrivende.
- Hvad er det for noget svineri ?
-Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?

Benzin på bålet
- Det er som at kaste benzin på bålet i bandekrigen, at Bandidos og Hells Angels og deres unge lejeknægte AK 81, der i forvejen kæmper på livet løs med indvandrerbanderne om det attraktive hashmarked, nu får konkurrence på et andet af deres lukrative forretningsområder, beskyttelse, mener Gert J..
-Ikke alene går indvandrerbanderne ind på de danske rockerbanders territorier og kerneområder, og tilbyder f.eks. bordeller beskyttelse. Det forstærkende element, at indvandrerbanderne ikke giver ide forretningsdrivende noget valg: Betal eller vi ødelægger din forretning.

Skader for 50.000
Det bekræftes af en forretningsindehaver, Helene, der fortæller til Berlingske Tidende, hvorledes et par bandemedlemmer opsøgte hende i den sm-klinik, hun driver på Nørrebro. Det skete med en besked om, at da hun havde forretning i 'deres distrikt', havde hun bare at betale.
I stedet gik Helene til politiet med filmen fra forretningens overvågningskamera. Én af drengene fremstilles i den kommende uge i byretten, men for få dage siden skete der skader for 50.000 kr. på klinikken, da alle vinduerne blev smadret.

Få tør stå frem
Københavns Politi har kendskab til flere lignende sager, men beklager, at meget få tør stå frem og berette, hvad der er sket.
-Jeg synes det er yderst positivt at partiet SF så hurtigt har reageret på de uhyggelige krav om beskyttelsespenge SF kræver bedre strategi for beskyttelse af vidner,mener Bendt J.
Kravet fremsættes efter oplysninger om afpresning af forretningsdrivende som nyt indslag i bandekrigen
Socialistisk Folkeparti kræver omgående en strategi for beskyttelse af vidner efter oplysninger om, at bander kræver såkaldte beskyttelsespenge af forretningsdrivende omkring Blågårds Plads på Nørrebro.
- Det er mafiametoder at kræve beskyttelsespenge af forretningsdrivende. Det skal stoppes med det samme, siger SF’s retsordfører, Karina Lorentzen.
Københavns Politi har kendskab til flere lignende sager, men beklager, at meget få tør stå frem og berette, hvad der er sket.

Afstumpede paphoveder
Bendt S fra nationen! synes det er mærkeligt, at SF er det eneste parti, som straks går på barrikaderne med et konstruktivt modangreb, når nogle kriminelle fra Mellemøsten angriber et grundliggende dansk princip om, at man skal kunne drive sin lovlige forretning i fred.
Mik B. giver ham ret. - Men disse afstumpede og uintelligente paphoveder er en broget flok og ikke alle sammen fra Mellemøsten. De skal som rockere, mordere og pædofile bekæmpes hårdt med alle til rådighed stående midler.

Ubrugelige bandepakker
-Vores land er ved at blive en politistat. Men hvor bliver effekten af bandepakker og stramningen af våbenlovgivningen af, spørger Nicolai S., Invandrerbander og rockere har jo nærmest de seneste år haft frit spillerum, og har det tilsyneladende endnu trods den store politiindsats.
-Det er vist på tide, at Løkke Rasmussen, justits-Brian og Pia K. skruer ned for retorikken, og erkender, at lovstramninger ikke løse problemerne, mener Nicolai S.


Meget få tør stå frem og berette, at de er blevet udsat for afpresning, fordi regeringen ikke leverer den fornødne retsbeskyttelse af vidner.
-Justitsministeren må oppe sig på dette område, før der tabes menneskeliv, mener SFs retsordfører .

Hvad mener du?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere