Intimbarbering in hos helt unge

Hitliste fra Sexlinjen fra unge afslører: gammeldags sex mest spændende

Gammeldags sex mest spændende, mener de unge.Foto Jørn von Sperling
Gammeldags sex mest spændende, mener de unge.Foto Jørn von Sperling

Intimbarbering er in hos unge. Den glatte hud er idealet. Ellers er gammeldags sex sagen.
Det viser en hitliste fra Sexlinien for Unge, som årligt modtager 10.000 sexspørgsmål fra unge, skriver Jyllands Posten.

Er den stor nok
Selv om det intime univers de seneste år har udvidet sig gevaldigt med uendelige datingmuligheder, bluetooth-sex og avanceret sexlegetøj, er det stadig de gode gamle spørgsmål om størrelsen på penis og smerten under samleje, som optager nutidens unge.

Drengene er mest interesseret i, om deres penis er stor nok, og om de kommer for tidligt, mens pigerne spørger, hvorfor sex gør ondt, eller hvornår de risikerer at blive gravide.

Varieret kvalitet
Men det er ellers de helt klassiske problemstillinger, der optager de unge mest, siger Jeppe Hald, koordinator på Sexlinien til Jyllands Posten.
- Det viser, at de unge tager udgangspunkt i sig selv, og virkelig har brug for den basale viden.
Sexlinien er også et levende bevis på, at seksualundervisningen i skolen er af meget varieret kvalitet,

Vil være helt glatte
Et nyt fænomen er i følge sexlinien i hastig udvikling: intimbarbering.
Hvor det tidligere gjaldt om først at få kønsbehåring, vil mange unge barbere sig helt glatte. Det begynder allerede fra 13 års alderen, afslører Sexlinien.

Skolernes seksualundervisning er af meget varieret kvalitet, men trods den store åbenhed om seksuelle spørgsmål er der fuld aktivitet i Sexlinien for Unge, der årligt modtager over 10.000 sexspørgsmål.

De unges mest hyppige sexspørgsmål fra drenge drejer sig om penisstørrelse, sædafgang og orgasmer, mens piger spørger mest om smerter ved samleje, graviditet og prævention og om brysternes størrelse og udsende.0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere