Er H1N1 en sammensværgelse?

Nyheden om, at H1N1-virusset nu er muteret, har fået konspirationsteoretikerne op af stolene. Er det den amerikanske regering, vaccine-fabrikanterne eller et hemmeligt selskab, der står bag?

Videoen herover er lavet af den danske instruktør Martin Sommerdag, der påstår at den viser en digitaliseret udgave af en film, han fandt i sin afdøde fars pengeskab. Og at videoen skulle vise et dansk tilfælde af Ebola...Uanset om det er sandt eller ej, har konspirationsteoretikere altid haft travlt med epidemier. Og her på det seneste har svineinfluenzaen, H1N1, fået bunker af teorier med på sin vej gennem den danske befolkning, ikke mindst her på nationen!

Nationen!: Den er ikke muteret!
Nationen! medlem Hans W. er helt oppe og køre over H1N1: 'Den er ikke muteret, men det er noget de siger, fordi de er ved at mistet grebet med vaccinen, folk tager den ikke, som de gerne vil have, så for at få endnu flere folk til at tage den, opgradere vi den lige???? husk nu på hvem der arbejder for hvem her.......hvem af os herinde kan undersøge om den er muteret eller bevise det, eller ikke bevise det??? INGEN...', skriver han og er hermed på linie med en række andre konspirationsteoretikere på internettet.
Herunder f.eks en video, hvor man påstår, at H1N1 i virkeligheden er et hemmeligt japansk biologisk zombie-våben fra anden verdenskrig, der er sluppet ud af laboratorier hos WHO.


Svineinfluenza er et hemmeligt zombie-våben japan opfandt i 2nd verdenskrig, som slap ud i Mexico efter at have ligget hos WHO

WHO er skurken
'Deres næste skridt bliver vi ikke selv vil kunne bestemme om vi ønsker at blive vaccineret eller ej. Det vil tværtimod blive en tvungen vaccine, og jo WHO skal nok finde en grund til vi alle skal vaccineres. Det er da lidt tankevækkende, at de industrier som vokser mest idag er medicinalindustrien', skriver Torben W.
I videoen herunder mener man dog, at det kan være farligt at tage vaccinen, ja det påståes sågar at en kvinde er blevet lam efter vaccinen.


Vaccinen mod svineinfluenza medfører lammelser?

Menneskeskabt virus
Brian L. er mere praktisk anlagt: 'For en gangs skyld har man noget at lave, mens man ligger syg med svineinfluenza...der skal hostes igennem! Efter et par dage bliver det en hel videnskab at få hostet noget løs. Men det kan godt nok være svært om natten, må jeg sige. Måske denne nye variant vil give lidt mere udbytte om natten? Ku være dejligt', skriver han.
I den mere paranoide ende finder vi videoen herunder, hvor journalist Wayne Madsen (ja, han har faktisk danske rødder) slår til lyd for, at H1N1 er skabt i et laboratorium.


Konspirationsjournalist: H1N1 er menneskeskabt

Hemmelige selskaber
'Verden er ikke hvad mange tror den er. Det man ser med det blotte øje er ikke altid sandheden', skriver Natali N., der er sikker på, at der står hemmelige selskaber og ny verdensorden bag det hele.
'I sku snot dumme, jer som ikke tror på "new world order" og de skjulte hemmeligheder. SNOT DUMME. Naive vil jeg også bruge. Når de "onde" så endelig når deres mål, fordi klaphatte som jer tillader det, så skal i ikke sidde tilbage og pisse i bukserne', skriver hun videre.

Men hvad tror du? Er der noget mystisk ved H1N1 eller er det bare en helt almindelig omend stærkt irriterende influenza?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere