Marsvine-brændere bestialske psykopater

Oprør på nationen!, der kræver ubetingede fængselsstraffe til fem unge mænd, der overhældte marsvin med tændvæske og satte ild til

Hvor ond kan man være ? Jo, man kan være ekstrem ond, og så bare slippe med en mindre bøde og en lille betinget straf.
Men det er oprørende, at seks unge mænd kan slippe så billigt fra en så ekstrem dyremishandling.
Sådan kan man bedst sammenfatte den massive reaktion fra nationen!-læsere, der er meget vrede over de milde domme byretten i Aalborg i dag har afsagt over femS unge, der stod anklaget for at have sat ild til et marsvin og dræbt det med en totenschläger. De slipper alle med betinget fængsel.
De seks mænd hældte i sommeren 2008 tændvæske over et marsvin, satte ild til det og lod det løbe skrigende rundt, mens de slog efter det med køller. Til sidst dræbte de dyret med en teleskop-kølle, en såkaldt totenschläger.

1.000 kr i bøde
De dømte er mellem 16 og 21 år. Den yngste er 16, to af dem er 18, to er 19 og den ældste er 21.
De tre yngste af de anklagede får hver 20 dages betinget fængsel. De to medskyldige på 19 år får 30 dage, mens den 21-årige får 40 dage. Det var ham, der hældte benzin over dyret, antændte det og siden slog det ihjel.
Alle seks får en bøde på 1.000 kroner oveni.

Latterlig mild
-Den dom er jo helt latterlig mild, mener Aase M. Der er jo ikke tale om små børn, der river vingerne af en flue, men om en organiseret, psykopatagtig bestialsk mishandling af et forsvarsløst dyr foretaget af fem unge mænd, hvoraf de fire er myndige. De vidste, hvad de gjorde og skal straffes herefter med en ubetinget fængselsstraf og så nogle måneders samfundstjeneste.
-Hvis man kan fornøje med sig med at brænde et lille dyr til døde, så er man efter min mening så afstumpet, at man trænger til akut psykiatrisk behandling, skriver Jesper N.

En straf de aldrig glemmer
De her gutter skal have en straf, de aldrig glemmer, så det her ikke gentager sig. De må jo være syge i roen,. og skulle i stedet have haft en behandlingsdom. Dem skal samfundet nok få ’fornøjelse’ af i fremtiden.

- Parker gerningsmændene i en kasse på Strøget i København med et skilt, hvorpå der står ’Vi brændte et levende marsvin og syntes det var skide sjovt. Der kunne de så sidde resten af julemåneden, skriver Joshua C.

Uden konsekvens
-Den dom er lige som man forventede. Mild og uden konsekvens, mener Jarno B. De dømte unge mænd er bare en nøjagtig spejling af total mangel på opdragelse. Tre måneder ubetinget fængsel havde været mere passende. Så havde de i det mindste fået tid til at tænke over deres onde opførsel.

Fy for den lede
Torben L. er på samme spor: -Hvor er det sørgeligt, at en så grov og afstumpet vold ikke udløser en ubetinget straf.

Uanset om det er dyr eller mennesker, så skal det have meget alvorlige konsekvenser, når man udøver vold og mishandling blot for fornøjelsens skyld. Fy for den lede, hvor jeg væmmes.
-De dyremishandlere har jo grinet hele vejen hjem fra retten, mener Henrik P. De burde tvinges til en eller anden form for mental behandling. Kun syge mennesker kan finde på noget så perverteret, som at sætte ild til et levende væsen, og more sig over det.

Den dom er så mild, at anklagemyndigheden bør appellere kendelsen, og i det mindste kræve en ubetinget fængselsstraf og samfundstjeneste til hele bundtet.

Nationen! er i oprør efter dommen over de fem unge mænd, der overhældte et lille dyr med tændvæske og antændte det

De mener, at anklagemyndigheden bør appellere dommen, og kræve dem alle idømt ubetingede fængselsstraffe

og efterfølgende samfundstjeneste1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere