Julefrokost: 'Voldtaget' af ældre kvinde

Snaps, sild- og skandaler. Det er opskriften på den traditionelle julefrokost. nationen!-medlemmer kender alt til for meget snaps. De vælet sig i alt fra ost til bræk.

Ups.

Der lå nationen!-medlem Søren Sø. og rodede rundt på gulvet indhyllet i alverdens ost til årets firmajulefrokost.

- Engang for nogle år siden til en julefrokost havde jeg drukket så meget snaps til silden, at da vi kom til ostebordet, lænede jeg mig ind over bordet, fik overbalance og væltede ind over bordet, der brækkede midt over. Så jeg lå og rullede rundt i min brandert midt i camemberts, rouqueforts og emmentalere. Foran alle mine kolleger. De snakker stadigvæk om den historie på mit job, skriver han.

Badet i opkast
Piinligt, men han kan trøstes med han så absolut ikke er den eneste, der har givet kollegaerne noget at grine af efter julefrokosten.

- Her for 3-4 år siden, da jeg stadig stod i lære, var jeg til julefrokost med svende fra tømrerfirmaet. Hele ugen før havde jeg gået og "blæret" mig med, hvor meget jeg kunne tåle og drikke. (Det skulle jeg ikke ha gjort). Vi havde bestilt julefrokost-bord på en café, og allerede inden jeg mødte op, havde jeg kastet en del julebryg ned. Jeg blev selvfølgelig taget imod med snaps og doktor Nielsen, da jeg nu skulle vise mit værd.

- Dagen efter vågner jeg op et i en ukendt lejlighed broderet med nisser og alverdens julegøjl, og finder så ud af, at en kollega har været så flink at tage mig med hjem. Han forklarede, at mine svende, inklusiv min kvindelige byggeleder, havde fundet mig på toilettet med bukserne nede om anklerne, hvor jeg lå og badede i min egen opkast kl 22. Drik aldrig på tom mave og undgå snaps, skriver nationen!-medlem Mikael H.

Mild 'voldtaget'
- Jeg blev engang mildt voldtaget til en julefrokost . Vi skulle hente mere vin i kælderen og jeg regnede ikke med mere end det. Pludselig var vi i omklædningsrummet. Hun var 28 og jeg var 17 år. Desvære var der en jaloux fyr der abselut skulle følge efter og forsøge at komme ind,så det blev kun til et lille put på bænken. Ugen efter smilede hun kun sødt til mig og virkede lidt flov,for alle vidste nu hvad vi havde gjort, skriver Dan M.

Det er bare tre pinlige julefrokost historier, som nationen!-medlemmer har skrevet, da Ekstra Bladet efterlyste den pinligste julefrokostskandale.

Hvad er din pinligste historie fra firmajulefrokosten? Og hvilken af de tre ovenstående, synes du er mest pinlig?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere