'Klappede da jeg smed bølle af toget'

Den 16-årige, der overfaldt en 57-årig kvinde, da han blev bedt om at tage sine fødder ned af sædet, skulle have en gang tæsk, mener flere på nationen!

Man skal passe på, med at sige noget til folk, der har fødderne oppe på sæderne. (Foto: Polfoto)
Man skal passe på, med at sige noget til folk, der har fødderne oppe på sæderne. (Foto: Polfoto)

Nej, det er ikke i orden at have sko på togsædet(91 procent). Men man skal ikke sige noget (67 procent) til skoenes ejermand, der sikkert er en afstumpet hvalp. der kan finde på hvadsomhelst.

Det er konklusionen på den hidsige nationen!-debat og afstemning, som mere end 2000 personer har deltaget i.

- Hun bør blande sig fuldstændigt udenom, at hendes medpassager sidder med fødderne oppe på sædet. Det er hans valg, at han sidder med fødderne oppe og hun er ikke politibetjent eller ansvarlig for at opretholde orden i toget, skriver Nick M., og Kim G. synes heller ikke den 57-åriuge kvinde burde have påtalt skoene på sædet:

- Jeg må da også indrømme, at jeg tænker mig da grundigt om inden jeg påpeger, at man f.eks ryger i et ikke ryger område, specielt hvis personen ligner en bølle type.

Valget er dit
Snip S. mener, at risikoen ved at lege politibetjent er for stor:

- Det er slet ikke i orden at folk har fødderne på togsædet. Men ser du en med beskidt fodtøj på togsædet og dit blod går i kog, jamen, så kontakt togpersonalet. Vil du istedet absolut gerne udsætte dig selv for en mulig ubehagelig situation, ved at spille politibetjent. så kan det være at personen lytter til dig og du roligt kan fortsætte din rejse. Udfaldet kan dog også være anderledes at du får en knytnæve i ansigtet og en spytklat med som en souvenir med på rejsen.

Trænger til behandling
Ejvind k. mener, at den slag opførsel er et udtryk for et stort samfundsproblem:

- Lad så være, hvis nogen synes, der flot at fortælle hende, at hun skulle passe sig selv. Men at en afstumpet hvalp som ham her kan finde på at spytte og slå, fordi nogen forsøger at fortælle ham, at det han gør, er galt, er jo bare helt vildt. Han trænger virkelig til noget opdragelse eller noget behandling! Hvis ret mange mennesker har den holding, at de kan gøre lige præcis, hvad der passer dem uden tanke for andre, så har vi virkelig et samfundsproblem.

Men der også nationen!-medlemmer, der ville have grebet ind;
- Stupide fjols. Hvad sker der for sådan en afstumpet psykopat..Hvoffor sidder jeg aldrig i en togvogn når sådan noget sker, skrivert Jonas L.

Engang blev jeg afvist flabet
Erling T. har endda selv smidt en medpassager af toget:
- Jeg beder ofte unge om at lægge en avis under skoene eller tage dem ned. Det er manglende hensyn til sine medmennesker. En gang blev jeg afvist flabet. Det udviklede sig så jeg tilsidst tog knægten i kraven og smed ham af på næste station med applaus fra de øvrige rejsende.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere