Palle trækker Kessler-kritik tilbage

- En personlig samtale, som aldrig skulle have været offentliggjort, siger Mogens Palle om den kritik, der lå på Team Palles hjemmeside - og nu er fjernet

Det var en fejl, at Mogens Palles kritik af Kessler havnede på Team Palles hjemmeside. (Foto: Thomas Sjørup)
Det var en fejl, at Mogens Palles kritik af Kessler havnede på Team Palles hjemmeside. (Foto: Thomas Sjørup)

Det var hårde ord, man kunne læse på Team Palles hjemmeside igår.

'Stendødt', 'pinlige totalafklædning', 'nul i markedsværdi', stod der blandt andet om Kesslers indsats i USA, men i formiddags blev teksten fjernet og nu forklarer Mogens Palle, at det er en beklagelig fejl, at der overhovedet kom noget ud.

Rager ikke nogen
- Min mening om Kesslers indsats rager ikke nogen. Jeg vil ikke genere ham offentligt, og da jeg opdagede, at det som jeg havde sagt i en personlig samtale, pludselig stod på min hjemmeside, så fik jeg det fjernet. Det var en fejl, og jeg vil ikke sige undskyld tll Mikke, men jeg vil gerne beklage.

Lige hårdt nok
nationen!-medlem Mike N. syntes dog at Palle havde ret i meget af det han skrev:
- Måske lige hårdt nok, men noget er der om snakken,- vinder Kessler ikke over Carl Froch, og helst på k.o. så ER han en færdig mand. Ingen tvivl om at han er røv og nøgler i USA nu,- men spørgsmålet er om han ikke også var det før mødet med Ward, amerikanerne har aldrig haft fidus til europæiske boksere, og lidt med rette.

8274 personer har svaret 'nej' på net-spørgsmålet ' Havde det ændret noget, hvis dommeren havde givet Ward advarsler?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere