Forsikringsselskab dropper hundemorder

Tine Bak, der skar halsen over på en muskelhund, er blevet for dyr for forsikringselskabet, fordi hun siden drabet på hunden har været udsat for hærværk.

Det har haft sin pris, at Tine Bak i oktober valgte at redde en lille terrier fra kamphunden Mickis nådesløse gab. Hun er fire gange vågnet op til dødstrusler på garageporten. Denne gang er den malet med ordene 'FAT DET SO. DØ'.
Hun har desuden måtte investere i 13 nye dæk til bilerne, fordi de er sprættet op, og så har det kostet hende en ny kofanger til 6000 kroner. Nu er hun blevet en for dyr kunde hos forsikringsselskabet Nykredit, der har givet hende sparket. Det fortæller hun i dag til Ekstra Bladet.

- Men det er intet imod de psykiske omkostninger, episoderne har påført især vores børn, siger Tine Bak til Ekstra Bladet.

Burde få skaderne betalt
nationen!-medlem Stefan S. mener bestemt, hun skal have skaderne betalt.

- Istedet for en medalje kunne hun få hendes skader betalt, som en dum medborger har gjort skade på hus og bil. Det er jo nok hundeejeren, som har gjort det, men det kan desværre ikke bevises. Jo hun skal have penge for at dække skaderne.

Hvem synes du bør dække Tine Baks skader?

Sørgeligt
nationen!-medlem Diana W. synes ikke, Tine Bak har fortjent, at være udsat for hærværk.

- Sørgeligt intet mindre. Hun redder en lille hund fra at blive kamp/muskel-hundens aftensmad, og som bonus får hun lige vandaliseret hus og bil´, skriver hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere