Utroligt hvad unge kvinder sluger råt

2 stjerner til New Moon er alt for lidt mener nationen!-medlem Morten M: - Kald det en tøsefilm - jeg synes historien er fed og god'New Moon' er vampyrfilmens svar på mælketænder, mener Ekstra Bladets anmelder. Men hvad mener du? (Foto: Nordisk Film)
'New Moon' er vampyrfilmens svar på mælketænder, mener Ekstra Bladets anmelder. Men hvad mener du? (Foto: Nordisk Film)

- Det er ikke en overraskelse, at Ekstra Bladet laver endnu en ringe filmanmeldelse... 1'eren er go' og 2'eren er go', skriver Morten M - en af de mange nationen!-medlemmer, der raser over anmeldelsen Blodfattig og tandløs vampyrfilm.

Fed underholdning
- Kald det en tøsefilm eller hvad i vil, men jeg synes historien mm. er fed og god underholdning.

Morten er - som sædvanlig - ikke alene om at kritisere Ekstra Bladets anmelder. Nico E. - som selv så filmen til Gallapremieren igår - klager over, at filmen bliver bedømt ud fra, at det ikke er en actionfyldt film:

Kanon film
- Twilight var en kanon film, og man kan også se, ud fra hvor mange der var inde og se den verden over, at New Moon er en smuk og fed efterfølger af Twilight. Alt i alt kan man da ikke bedømme en film, når man bedømmer ud fra nogle kriterier, som ikke er meningen, der skal være med? Svarer til at kritisere Lord of the rings sagaen, for ikke at havde så mange komiske indslag, skriver Nico E.

Faktisk federe end den første
Og meget tyder på, at det især er det kvindelige publikum, der vil sætte sig i vampyrsæderne:
- Twilight er en skidegod film med fede effekter og den er faktisk federe end den første bog, skriver Nina M. og Veronica N. sukker:

Ih altså Ekstra Bladet
- EB, altså. Jeg var til forpremieren igår, og jeg synes godt nok, at det var en fantastisk film. Meget bedre end Twilight, da instruktøren på denne film passer meget bedre ind. Smukke billeder, bedre skuespil end 1eren, FED musik og super fedt at nærmest alt i bogen var taget med i filmen. Der kom lidt ekstra action på end i bogen, og det ødelægger ikke noget. Det gør måske bare filmen federe for folk der ikke har læst bogen/bøgerne. 4-5 stjerner, ville jeg have givet den. (husk lommetørklæder, hvis du har let til tårer..)

Gid jeg kunne det filmen kan
Emil O. virker ikke som om, han selv bryder sig om filmen, men han erkender, at den kan noget:
- Jaja. Vi kan hade den film så meget vi vil, men gid jeg kunne få pigerne til at blive ligeså våde i trussen som den her film kan.

Og Thomas K. - der synes, at gode vampyr historier skal være groteske/perverse, da der er så mange seksuelle overtoner i dem - konstaterer tørt:

- Utroligt, hvad filmselskaberne kan få de unge piger til at sluge råt.

Skal du se New Moon?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere