Danskerne vil slet ikke betale licens

DR vil gerne have flere penge end de får nu, men hvis det står til Ekstra Bladets læsere, så skal de slet ikke have nogen.

(Foto Lars Krabbe)
(Foto Lars Krabbe)

DR vil have flere penge . De vil producere bedre nyheder og lave ny ny storslået dramaserie. Men danskerne vil helst ikke give dem så meget som en rød øre. I en afstemning på ekstrabladet.dk vil 76 procent af Ekstra Bladets læsere gerne slippe for at betale licens. 18 procent mener, DR bør kunne klare sig for de penge de har nu, mens 5 procent gerne vil betale mere i licens. 1213 personer har deltaget i afstemningen.

DR kun genudsendelser
nationen! -medlem Maria L. finder licensen grotesk:
- Det eneste DR kan er at sende genudsendelser. De fortjener slet ikke de licenspenge! Og synes simpelthen, det er grotesk, at de mener, de ligefrem kan be om det! Jeg ser aldrig DR eller bruger deres hjemmeside eller radio, men alligevel har de ret til så mange penge, selvom jeg ikke bruger deres lort, kommenterer hun og bakkes op af Mia M.

- Mit pis kommer i kog ved talen om DR! Hvis de mangler 160 millioner kr, må de ansættte bare gå ned i løn!! Ligesom alle andre i DK! Ellers må de lade være med at bruge millioner af kr. på projekter, de så senere vælger at skrotte! Fatter til dags dato stadig ikke, hvorfor alle i DK er underlagt DR-licensen, mens kirke-skatten er valgfri.

Hvad siger Plummer? - læs her

Fint med genudsendelser
Selvom det i følge afstemningen på ekstrabladet.dk ikke er mange, er der folk, der med glæde betaler licens- også når de skal punge yderligere 64 kroner årligt ud i 2011.

- Har DU aldrig set 'X - factor', 'Forbrydelsen' eller 'Rejseholdet'? Det er jo disse ting, som licenspengene går til, og jeg synes helt ærlig, det er en god ting, at vi har DR til at lave disse RIGTIG gode programmer. Ja der er en del genudsendelser, men det er jo for at lave nogle få rigtig gode programmer, istedet for at lave en masse halv dårlige shows. Det synes jeg personligt er en god idé. Ingen tvivl om, at de burde få flere penge, hvis det kan gøre deres programmer endnu flere og måske endda give flere genudsendelser, skriver nationen!- medlem Morten L.

Ville du hellere betale licens til TV2 eller TV3 end DR?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere