Kan Manu være borgmester på DFs nåde?

De personlige stemmetal taler deres tydelige sprog, og lige nu holder de Radikale i København krisemøde. Skal de trække deres støtte til Klaus Bondam og gøre Manu Sareen til borgmester?

Kan Manu Sareen sidde som borgmester - med støtte fra Dansk Folkeparti? (Foto: Polfoto)
Kan Manu Sareen sidde som borgmester - med støtte fra Dansk Folkeparti? (Foto: Polfoto)

Kommunalvalget viser foreløbig, at 6000 krydsede af ved Manu Sareens navn, og mindre end 2000 krydsede ud forud for spidskandidat Klaus Bondam.

Og efter en dag i heftig modvind på sin egen hjemmeside bondam.dk - hvor Manu Sareens navn er blevet rost ligeså meget som Bondam er blevet kritiseret - kan man nu fornemme en vis usikkerhed hos både Bondam og medlemmer af den radikale top .

Spørgsmålet de stiller sig lige nu 'Er Bondams borgmesterdrømme og aftalen med Dansk Folkeparti så ødelæggende for partiet, at partiet ikke kan leve med det?

Det radikale svar bliver måske et ja, og så er Bondam klar til at trække sig. Men så er spørgsmålet om Manu Sareen vælger at overtage den borgmesterpost, som Bondam har forhandlet sig frem til med SF. For Manu har jo om nogen sagt til vælgerne, at han ville gøre alt for at holde DF uden for indflydelse.

Men hvad mener du? Skal de radikale vælge Manu Sareen som borgmester, og kan han sidde som borgmester på DFs nåde?

På nationen! er john j. ikke i tvivl:
- Manu Sareen som borgmester. Nu! Bye, Bye Bondam.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere