Bondams vendekåbe til salg på nettet

Foreløbig er der budt 100 kr. for Vendekåbe, str. 78, Sort,180 graders vendekåbe godt brugt, men virker fint og kan bruges til mange lejligheder

Klaus Bondam er genstand for mange 'sjove' påfund. Nu er hans 'vendekåbe' til salg i Den Blå Avis. (Foto: Benjamin Kürstein)
Klaus Bondam er genstand for mange 'sjove' påfund. Nu er hans 'vendekåbe' til salg i Den Blå Avis. (Foto: Benjamin Kürstein)

I går kom der 'Bondam ud af byen'-T-shirts til salg på nettet, og i dag gør en person, der gemmer sig bag det tilsyneladende falske telefonnummer '36 10 41 67', sig lystig ved at sætte Klaus Bondams vendekåbe til salg på dba.dk.

En interesseret køber, der kalder sig 'julemand222' spørger 'Lugter den?' og rodwac skriver:
- Jeg har overvejet lidt at sy en selv, men jeg kunne måske være interesseret i din. Vil du gå lidt ned i pris?

Den anonyme sælger svarer:
- Med den eksponering denne model har fået kan jeg desværre ikke gå ned i pris;0)

Foreløbig er der budt 100 kr. Men hvad vil du give?

På nationen! morer Henrik N. sig over vendekåbeannoncen:
- Ha! Det er fandme god værkstedshumor! Det skal siges, at jeg selv har stemt på de radikale, jeg undrede mig også lidt over denne aftale, men alligevel er det godt (og ganske kreativt) politisk håndværk. Bare lidt overraskende :-)

Læs også Min Sag: Bandlys Bondam

Sælgeren, der stadig vil være anonym, skriver til nationen!, at han ikke går specielt op i politik, mere komik, og at han bare ikke kunne lade være efter denne fadæse, der er væsentlig større end sidst gang, der var valg, hvor Bondam rendte rundt efter Ritt.0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere