Trusse-Ditte: Jeg kan lide at flytte grænser

Radikale Anna Mee Allerslev og ikke mindst hendes letpåklædte veninde Ditte er suveræne vindere af DM i valgvideo. Og hvis Anna Mee bliver valgt, kommer vi til at se mere til Ditte, lover hun.

Måske kommer vi til at se endnu mere af Ditte?
Måske kommer vi til at se endnu mere af Ditte?

62 procent. Så mange foretrak Anna Mee Allerslevs valgvideo. Eller måske var hendes letpåklædte veninde Ditte, de ville have.
- Jeg er enormt glad og stot over, at den er blevet valgt. Og glad for at vi har fået hul på en ny form for politisk kommunikation, siger Anna Mee Allerslev.

Provokere og flytte grænser
'Ditte', der i valgvideoen stripper til undertrøje og trusser er også godt tilfreds, selvom hun helst vil forblive anonym.
- Jeg kan godt lide at flytte grænser og provokere. Jeg synes det var en meget pæn video, så mine grænser er endnu ikke overskredet. Selv mine forældre på 70 år kalder den sober og sjov, siger hun og understreger at det vigtigste naturligvis er at være med til at fortælle om 'de radikale grundværdier'.

Svært valg
Glenn N. fra nationen! skriver: 'Ditte og Amanda...Hmm, det er sgu svært at vælge :)' og hentyder hermed til videoen fra Hampepartiet med Escortpigen 'Amanda' i centrum.
Jens A. ser mere på det politiske: 'En flot struttende kvindenumse er da et uhyre slagkraftigt "argument". Men i forhold til opgaven med at gøre radikal politik sexet, ja, der må selv den bedste bagdel strække våben', skriver han.

Mere Ditte - hvis vi vinder
Anna Mee Allerslev har endnu et valgtrick i ærmet her på falderebet.
- Hvis jeg bliver valgt, håber jeg da det ikke kun er på grund af Ditte i videoen...Men jeg kan godt love, at der kommer en video mere med Ditte hvis vi vinder, lokker Anna Mee, der dog ikke tør love at Ditte smider mere tøj i en eventuelt kommende video.
- Men jeg vil helt klart bruge mere video og nye medier til at komme ud med mine budskaber fremover, siger hun.

Hampeparti nr. 3
Søren Højlund Carlsen fra Århus fik 14,29 procent, Nihilistisk Folkeparti 10,35 procent og de to wildcards, JungeSPitzen, Slesvigsk Partis ungdom 2,02 procent, mens Hampepartiet kan sole sig i en tredieplads med 10,9 procent af stemmerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere