Tror Bondam han er med i en TV-soap?

Klaus Bondam fortsætter som borgmester med støtte fra DF. 'Føj for pokker, skriver Kenneth R. Og 'Hvad fanden tænker DF på, spørger Frank K.

Klaus Bondam - har han solgt ud, eller lavet en smart aftale? (Foto: Benjamin Kürstein)
Klaus Bondam - har han solgt ud, eller lavet en smart aftale? (Foto: Benjamin Kürstein)

19406 københavnere stemte Radikalt og 17663 stemte DF. Og mange af begge partiers vælgere raser over at de to ellers så fjendtligt indstillede politiske partier, nu har indgået en aftale. der sikrer Klaus Bondam fire år mere som borgmester og Dansk Folkeparti medlemsposter i samtlige politiske udvalg.

Ulækkert arrangeret ægteskab
- Føj for pokker. Det er det mest ulækre arrangerede ægteskab. Jøsses kulturradikale Klaus Bondam i en alliance med antihumanisterne. Det Radikale Venstre har ligesom de konervative og Venstre inviteret de ikke stuerene DFer ind i ders pæne stuer...jeg håber i kommer til at nyde stanken af DF...i er ikke rigtig kloge, har i slet ikke forstået, hvad i har med at gøre? - eller er det udtryk for et totalt udsalg af Det Radikale Venstre 5. minutter i lukketid, spørger Kenneth R. og Helge N. mener, at 'Bondam tror vist han deltager i en Soap Opera':

Skuespillere som politikere
- Bondam har endnu engang bevist hvorfor professionelle skuespillere ikke er gode politikere. De tror som i en Soap Opera, at en dramatisk udvikling vil øge seertallet/vælger tilslutning. Og tillykke til DF, de har virkeligt fået afsløret alt det Radikale hykleri.

Men det er ikke kun Bondam, der skal høre for den politiske aftale. Frank K. skriver 'Bondam i 4 år mere - pis':
- Hva faen tænker DF på, vi var ellers så mange kbh'ere der havde set bondam ude af sit kontor, og så laver DF en prostitutions, vrøvl konstitutions aftale med radikale.

DF skyder sig i foden
Og Danes A. mener, at DF har skudt sig selv i foden:
- Stakkels københavnere. Hold da kæft hvor må dem der har stemt DF følt sig snydt.

Men hvad mener du - er det DF eller Radikale, der vinder mest med aftalen?

Lars C. mener, at det faktisk kan være et ganske godt taktisk træk fra DF:
- De mister ikke stemmer på dette, men R vil miste deres totale opbakning, da en stemme til R nu er en stemme til DF.

I en afstemning på nationen! svarer 73 procent, at de mener at politkerne snyder vælgerne, når de indgår studehandler. Kun 9 procent mener, at det er en naturlig del af kommunalpolitik, mens 13 procent accepterer dem, uden at være begejstrede.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere