DM i valgvideo: Flot røv eller fri hash?

I dag skal der stemmes. Både til kommunalvalget og til nationen.tv's konkurrence i valgvideo. Vi har samlet resultaterne og smidt et par wild-cards med i puljen.

Ditte er blevet ekstremt populær på nationen!
Ditte er blevet ekstremt populær på nationen!

De radikale kører med valgvideo-klatten.
Anna Mee Allerslev, der herover har fået sin veninde til at tage tøjet af, for at få budskabet ud, er klart den mest sete valg-video i hele konkurrencen. Men hendes første video, hvor hun træner med folketingsmedlem Anne Marie Geisler Andersen blev også stemt ind som mest populære i heat 2.
</p><p><b>Pif paf puf</b><br /> Radikale Søren Højlund Carlsens budskab om flere penge til daginstitutionerne vandt heat et. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23886&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /><br /><br /><b>Fuck jeres frelse</b><br /> Nihilistisk Folkeparti blev den overraskende vinder af heat 3 - måske det er sloganet 'Stop Kirkeklokker søndag morgen! - fuck jeres frelse, vi har tømmermænd', der gjorde udslaget. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23991&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /></p><p><b>Moin!</b><br /> Og så er der de mange valgvideoer, der ikke har nået at være med i et heat, men som nationen.tv alligevel synes skal have et wildcard. <br />F.eks. denne fra Slesvig med en knaldhård rap i bedste L.Ron Harald stil. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=24046&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /><br /><br /><br /><b>Og hamp</b>... <br /><a href="http://ekstrabladet.dk/minsag/article1253278.ece" target="_blank">Hampepartiet</a> fortjener også en runde til. Partileder Klaus Trier Tuxens snak med escortpigen Amanda hører til en af de mest sete videoer. Se den her. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23900&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /></p><p>Resten er op til nationen! Både her og i de fysiske stemmelokaler, der har åbent til kl. 20. Hav en god valgdag. <br /></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere