Dyne-Larsen en fedterøv: Nul julegaver

Firmajulegaven på skrump:Multi-milliardæren Dyne-Larsen, SAS og mejerigiganten Arla sparer helt gaverne væk

Dynekongenog multimilliardæren Larsen - sparer julegaverne væk.Foto: Ole Lind
Dynekongenog multimilliardæren Larsen - sparer julegaverne væk.Foto: Ole Lind

Her gik man og troede, at det gik så godt for ham der multimilliardæren tv-stjernen, Dynekongen Lars Dyne-Larsen, der takket være et stort forretningstalent, gode tilbud og dygtige medarbejdere har samlet en kæmpedyne af penge hjemme i Silkeborg.

Stakkels Larsen
Men tilsyneladende ikke godt nok, for Larsen sløjfer i år julegaven til sine ansatte, og sparer dermed 2,5 millioner lige ned i dyneforet.

Stakkels Larsen kommer dermed i selskab med kriseramte SAS, der på grund af den økonomiske situation hverken giver gaver eller holder fest. Det samme er tilfældet for Arla, verdens største mejerikoncern, der sparer seks millioner kr. på at sløjfe 17.000 julegaver.

Men selv om de fleste virksomheder trods krisen stadig vil give julegaver til deres ansatte, vil gaverne i mange tilfælde være noget mindre end tidligere, konstaterer Jyllands-Posten i dag.

Pengene sidder stramts
Sådan lyder meldingen i hvert fald fra de firmaer, der har specialiseret sig i at sælge firmajulegaver til dansk erhvervsliv.

- Pengene sidder mere stramt, og gavebudgetterne er ikke de samme. Så hvor de tidligere gav for 400 kr., giver de i år nærmere for 200-300 kr.

Det siger Henrik Lovisendal, der er indehaver af Firmagaveeksperten, der lever af at levere julegaver til virksomheder.

De mere skrabede budgetter kommer ironisk nok året efter, at loftet for en skattefri julegave blev hævet, så man nu må give gaver for 700 kr. inkl. moms.

Blandt de virksomheder, der fortsat giver julegaver er Post Danmark, Dong, Saxo Bank, Velux, NCC, Grundfos og Danfoss.

Har du forståelse for, at f.eks. mangemilliardæren Dyne-Larsen og virksomheder som SAS og Arla sparer julegaven væk, eller skaber det bare en negativ stemning, at man dropper årets julegave ?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere