'Jeg fortryder min stemme på Bondam'

- Handler politik om at sælge ud, klistre sig til taburetten, løbe fra aftaler - ja så er Bondam og de Radikale da et klart valg, siger radikal vælger

Mere end 100 kritiske indlæg har Bondam fået på sin egen hjemmeside. (Foto: Benjamin Kürstein)
Mere end 100 kritiske indlæg har Bondam fået på sin egen hjemmeside. (Foto: Benjamin Kürstein)

85 procent af de radikale vælgere , mener at Bondam sælger ud af de radikale værdier, når han får støtte til sin borgmesterpost fra Dansk Folkeparti. Og på bondam.dk vælter det ind med kritiske indlæg fra skuffede vælgere:

- Jeg sidder tilbage med følelsen af at jeg er blevet godt og grundigt narret. Det kan godt være, at der 'kun' er tale om en konstitueringsaftale, men når der i valgkampen bliver sagt, at man vil sørge for at holde Dansk Folkeparti ude, så ser det i hvert fald ud som om at det er det modsatte der er sket.

- Jeg fortryder inderligt og bittert min stemme på Bondam, skriver Woo Jin Ko i dag Kl. 12:20

Godt i ikke opererer privat
Adam Altenburg fortsætter kritikken:
- Handler politik om at sælge mest ud, for at klistre sig til taburetten, løbe fra aftaler - ja så er Bondam og de Radikale da et klart valg. Det er da godt I ikke operere i det private, for så var kunderne og partnerne smuttet.

Venter på fintælling
Også den radikale politiker Manu Sareen er ked af Bondams aftale:
- Jeg har igen og igen lovet mine vælgerne, at jeg ville gøre alt for at holde DF ude., og så ender vi med at give dem udvalgsposter og økomisk indflydelse. Det har jeg har det dårligt med, siger den radikale københavner Manu Sareen, der ikke vil sige, om han overvejer at melde sig ud af de Radikale i protest:

- Jeg venter på fintællingen af de personlige stemmer, siger Manu Sareen kryptisk.

Nok til eksklusion?
På radikalenet.dk skriver Mogens Elgaard, at Klaus Bondams studehandel muligvis bør føre til ekslusion af partiet - og katarina vil ligefrem have sin stemme tilbage:

- Gi mig min stemme tilbage! Der må altså være en slags returret på sådan én - og klagegrunden må være klar: Klaus Bondam - du har fuldstændig gjort mit håb til dig som politiker til skamme. Jeg syntes godt om dit handlemod og din ligefremhed, men der er noget jeg har helt misforstået. Måske har jeg ikke læst indholdsfortegnelsen godt nok, men øv øvøvøvøvøvøvøvøvøv og øv DF? Har du fattet noget som helst af hvad København har brug for?

Har du noget, du er særlig tilfreds eller utilfreds med, så har du nu mulighed for oprette en Min Sag her på nationen!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere