Er fodboldtossens straf fair?

Fodboldtossen er dømt til at betale 900.000 kroner til DBU.

Tømmermændene er slemme for fodboldtossen, der i sin brandert løb ind på banen under landskampen mod Sverige og overfaldt dommeren. Han er allerede idømt 20 dages fængsel, og i dag er han dømt til at betale DBU 900.000 kroner i erstatning, der havde anlagt en erstatningssag på 1,6 mio. kroner. 'Fodboldtossen' slipper for at betale de sidste 700.000 kroner, fordi sikkerheden i parken ikke var tilstrækkelig.

Parken skal betale
nationen!-medlem Nicolai Z. synes, straffen er for hård:
- Det er svært at se, at manden fortjener så hård en straf set i forhold til, hvad andre får for grov vold, etc. Det er min fornemmelse, at dummer man sig i mediernes søgelys, falder hammeren hårdere, end den gør i forholdsvist anonyme sager.

nationen!-medlem Svend W. mener, det er Parken Sport & Entertainment, der skal til lommerne og betale erstatninskravet til DBU.
- Det er grotesk, ville Pia Kjærsgård have sagt. Når en træner løber på banen og tackler en spiller med direkte betydning for resultatet (godt nok i håndbold, men dog en sport), så sker der ikke helt så meget. Ansvaret ligger hos FCK. Jeg håber, at den uheldige fan vil anlægge sag mod FCK for, at de ikke kunne garantere for sikkerheden, for det ER FCK, der skal til lommerne. Hvorfor skal han være syndebuk for den manglende sikkerhed i Parken?

Parken Sport & Entertainment havde et erstatningskrav på syv millioner kroner, men det blev droppet. De mente, det var nok, at DBU førte sag mod ham.

Straffen er super
Det er ikke hele nationen!, der mener 'fodboldtossen' betaler for dyrt.

- Super. Godt, at det tågehorn af en vikingbøf bliver straffet maksimalt for det, han har gjordt. Alkohol eller ej, så må man stå til ansvar for sine handlinger, skriver Rico L.

- Nice nok. Det var da også på tide, han fik noget straf, kommenterer Dennis J.

Hvem synes du bør betale erstatningskravet til DBU? 'Fodboldtossen' eller Parken Sport og Entertainment?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere