Karen Thisted: Giv os dog den vaccine

Giv os nu lov til at beskytte alle mod den livstruende influenza! For pokker Lars Løkke!

Karen Thisted.
Karen Thisted.

JEG ER SÅ RASENDE, at jeg har svært ved at skrive dette her. Virkelig oprørt!

Vi trues af en alvorlig influenzaepidemi i Danmark i de kommende uger, og den er så alvorlig, at menneskene i dette land massevaccineres, fordi man ved fra alle andre lande, at denne sygdom slår folk ihjel.

Mange er allerede rigtig syge, og via Sundhedsstyrelsen instrueres vi om, hvordan vi skal vaske hænder, hvordan vi skal nyse etc. etc. Det må da betyde, at noget alvorligt er på færde i Danmark. Og hvad gør myndighederne så?

DE HAR BESLUTTET, at staten skal bestemme over liv og død. Det har vi da aldrig været ude for før.

Udvalgte myndighedspersoner har sat sig ned omkring et bord og egenhændigt besluttet, hvem der skal være så heldige at overleve – nemlig bestemte grupper, som de mener er svagelige nok, udsatte nok – eller ansat i stillinger, hvor de er uundværlige. Det gælder f.eks. tv-værter, der skal dække klimatopmødet i næste måned.

Hvabehar!

JEG UNDER JES Dorph-Petersen, som er en af de udvalgte af Sundhedsstyrelsen, den vaccination. Men jeg synes ikke, at det er i orden.

Skulle Jes Dorph-Petersen få svineinfluenza som alle vi andre dødelige, der får at vide, at det ikke er særlig farligt, kunne man vel nok finde en afløser på TV2 Nyhederne, uden at klimatopmødet brød sammen. Det er en alvorlig hån mod det arbejdende folk i dette land.

I ANDRE LANDE omkring os kan alle få vaccinen, hvorfor er det så ikke muligt i vores velfærdssamfund med verdens højeste skattetryk? Det er en alvorlig influenza. Mennesker dør i disse dage af den i lande omkring os.

Personligt har jeg ikke længere den store tiltro til myndighedernes dømmekraft efter de seneste års skandaler i sager, der rammer vores helbred og vores daglige liv.

JEG TROR IKKE på, at vi i Danmark skulle være i mindre risiko end f.eks. i Norge, hvor alle får vaccinen. Og jeg synes især, at alle børn burde have den, for ingen kan med sikkerhed vide, om de har nogle sygdomme, så de ikke kan tåle influenzaen.

Det er en kedelig tendens, at staten på så mange områder har tiltusket sig en magt, der griber alvorligt ind i borgernes liv og levned. Det er en almægtig tro på, at de kan bestemme over os, fordi de er klogere end os!

Det er langsomt sket med den borgerlige regering, men det bliver ikke bedre af, at vi ikke har en bæredygtig opposition.

JEG MÅ FOR FØRSTE gang i mit liv bede Pia Kjærsgaard om noget. For hun er den eneste, der kan gøre noget. Sådan er det – desværre.

SÅ KÆRE PIA: Brug din magt og skaf alle danskere muligheden for at overleve influenzaepidemien! Giv os nu lov til at beskytte alle mod den livstruende influenza! For pokker Lars Løkke!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere