Slap for fængsel fordi han er kendt

Arek Onyzko fik lov til at spille superliga med fodlænke, mens han afsonede - og nu får Leon Andreasen en 'mild dom' for vold

Slipper han billigt, fordi han er kendt? (Foto: Ole Frederiksen)
Slipper han billigt, fordi han er kendt? (Foto: Ole Frederiksen)

- Billigt sluppet. Sikkert fordi han er fodboldspiller. De har udvidede rammer for adfærd i forhold til almindelige borgere, skriver et forarget nationen!-medlem Jan E. i en kommentar til de 30 dages betinget fængsel, landsholdspilleren Leon Andreasen fik for at have overfaldet en 26-årig mand i Århus i maj.

Og John T. er komplet enig:
- Almindelige borgere i dette land, der bliver dømt for vold, får minimum 30 dages ubetinget fængsel. Det er mig ubegribeligt at han ikke skal i fængsel. Voldsdømte skal i fængsel, det kan ikke være anderledes !!

Advokaten indrømmer
- Det er så billigt, som det kan være. Leon slipper for bøde og samfundstjeneste og kan dermed komme videre med sit liv med det samme, siger fodboldspillerens advokat Michael Juul Eriksen, men hvad siger du?

Er det OK, at fodboldspillere slipper billigt?

For en måned siden diskuterede nationen! den fodlænke, Arek Onyzko havde fået lov til at bære på banen, når han spillede superliga. Dengang mente et flertal på 57 procent, at den slag var tåbeligt, og intet havde med straf at gøre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere