Sexy valgvideoer hitter på nationen.tv

Godt 65.000 har set Anna Mees valgvideo 'Ditte smider tøjet for Anna Mee Allerslev'. En anden video med Anna Mee, hvor hun træner ved stranden, er set 18.000 gange. Hvor langt vil hun gå?

Smukke Ditte er et valg-videohit. 65.000 har foreløbig set med.
Smukke Ditte er et valg-videohit. 65.000 har foreløbig set med.

nationen! fangede den radikale Anna Mee på vej i toget efter at have brugt formiddagen på at dele 'kedelige foldere' ud ved Roskilde Universitet hele morgenen.
- Vi har fået vildt mange reaktioner. Min veninde Ditte som smider tøjet har fået rigtig mange. Og internt i partiet er der både negative og positive reaktioner. Der er en lille håndfuld, der synes det er for meget, siger Anna Mee Allerslev.

Ditte er et hit
Jan N. fra Nationen! holder meget af Ditte, pigen der smider tøjet i videoen. Han skriver simpelt hen: Sikke nogen rare øjne hun har.
Klaus A. ser mere pragmatisk på sagen: 'Hvem gider at stemme på hendes veninde ????? Jeg gider ikke...men jeg ville anytime sætte mit kryds på hende der er på videoen. Damn, hende gad jeg godt se uden tøj på, hun har fantastiske kasser...hvem har billeder af hende liggende ? ;-), skriver han.

Bare ikke Pia K.
Kenneth R. følger trop og topper med en advarsel: 'Jeg syntes det var et friskt indslag...bare så længe Pia K. ikke hopper med på ideen, så tror jeg at jeg brækker mig...', skriver han.

Morten B. er også blevet Ditte-fan: 'Jeg synes det er frisk gjort, og budskabet og politikken hænger jo sammen. Og hvis det betyder noget, så må jeg sige, at kandidatens veninde er en rigtig smuk repræsentant for dejlige danske piger. Meget køn og utroligt veldrejet pige....'

Ditte er smuk og dejlig
- Ditte er en af mine gode veninder, hun er ikke med i partiet, men hun stemmer radikalt. Og så er Ditte jo enormt smuk og dejlig, meget smukkere end mig, siger Anna Mee, der såmænd også gerne selv ville have stillet op, hvis hun troede det ville hjælpe.
- Altså hvis jeg kunne skaffe 20 mandater ved at tage tøjet af, så havde jeg gjort det, siger hun.

Plat?
Jan H. er ikke meget for nøgne piger i politik:
'Plat !Sikke dog en gang plat, det siger lidt om standarden i Dansk Politik, Børnehave!', skriver han.
'At smide tøjet giver da opmærksomhed - men der skal mere til for at få min stemme, men nu er jeg selfølgelig også en kvinde. ;)', skriver Lone N.

Seriøs Kandidat
Anna Mee Allerslev er godt klar over, at hun går nye veje i kommunalpolitik.
- Altså de vil hellere lytte til Ditte end til mig. Og det er iorden, så længe jeg får præsenteret min sager i samme video. Og ved at bruge Ditte, kan jeg selv være en seriøs kandidat, man kan tale med, siger hun.
Målet for hele kampagnen har været at få fat i de unge, der ikke stemmer til kommunalvalget og det er mange.
- Jeg har hørt at godt to trediedele af de unge under 25 slet ikke stemmer, siger Anna Mee, der iøvrigt har endnu en video på vej.
- Det bliver ikke helt så frækt. Men noget med en konkurrence, siger hun kryptisk.

Men hvad mener du? Drukner Anna Mees politik i Dittes former?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere