Valgkamp i Aalborgs druk-gade

Rasmus Brask fra Socialdemokratiet i Aalborg fører valgkampagne i Jomfru Ane Gade. Det er ikke uden problemer. Se de fem nyeste kommunal-valgvideoer her og stem i heat 3.

Brasks video er en del af en større række indslag, der også ligger på youtube. Se dem her.

Ny ventemelodi?
Og der er endnu en kreativ socialdemokrat tilstede i kommunalvalgsland. Kulturrådmand Jacob B. Johansen foreslår en lille ændring af trafikreguleringen i Århus. Se herunder og husk lyden.
</p><p><b>På hovedet</b><br /> Simon Emil Ammitzbøll har kørt i elevator på Christiansborg. Elevatoren er iøvrigt en såkaldt <a href="http://da.wikipedia.org/wiki/Paternoster">paternoster</a> , dvs. den kører rundt i en lang bue der aldrig stopper, så man skal huske at stå af i tide...</p><p><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23972&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /><br /><br /><b>Nihilisme</b><br /> Vi tror på fladskærme. Siger Nihilistisk folkeparti, der 'vil give en stemme til det store tavse og handlingslammede flertal'. En af mærkesagerne er iøvrigt: 'Stop Kirkeklokker søndag morgen! - fuck jeres frelse, vi har tømmermænd'. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23991&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /><br /><br /><b>Overgiv dig, Istedgade!</b><br /> Grønne trafikanter stem på Bo Normander. Mere fest og guirlander - stem på Bo Normander - bogstavrimene står i kø hos den radikale Bo, der ligesom alle sine andre partifæller har trafik og især cykler på dagsordenen for København. <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23955&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /></p><p><i><b>Men hvilken video er den bedste?</b></i></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere