Der er også trængende danskere, Tøger

nationen! koger, over Politikens kampagne for at samle penge ind til at ansætte afviste irakere. Det er at pisse på almindelige danskere, skriver Finn J

Finn J mener, at Tøger pisser på det danske folk, ved at tilbyde en løn på 375.000 til afviste irakere. (Foto: Polfoto)
Finn J mener, at Tøger pisser på det danske folk, ved at tilbyde en løn på 375.000 til afviste irakere. (Foto: Polfoto)

- Hvad med folk herhjemme, her er også mange der trænger til hjælp, men de giver vel ikke lige så meget omtale. Latterlige beløb at bruge på folk, der allerede ER afvist.

nationen!-medlem Henrik P. er en af dem, der vredt undrer sig over Politikens version af Asylbureau Aps' ide, om at sikre opholdstilladelse til hjemsendelsestruede irakere, ved at ansætte dem til en løn på mere end 375.000.

Nye tåbeligheder
- Said en Faden brillerer igen med nye tåbeligheder, kommenterer Jesper C. og Finn J. mener, at Politiken 'pisser på almindelige danskere':

- Det er dog det mest tåbelige og primitive forsøg på at omgå dansk lovgivning jeg længe har hørt om og tillige til en garanteret betaling på mindst 375.000- gode danske kroner. Er det en tiltagende nedladende arrogance overfor den almindelige danske befolkning, der nu er steget Seidenfaden til hovedet ???.

- Det er da at p.... på den almindelige danske arbejder som uanset hvor meget han/hun knokler, aldrig vil kunne opnå en løn af denne størrelsesorden på nogen dansk arbejdsplads.

63 procent støtter ideen
Men ideen - som i en afstemning på Politiken.dk bliver støttet af 63 procent , af de 999 personer, der foreløbig har stemt - får også ros fra enkelte nationen!-folk:

- Tøger gør bare et forsøg for at redde en eller flere personer fra en usikker fremtid. Jeg kan give props til Tøger som udviser den menneskelighed og det storsind ,som det meste af Nationen mangler, skriver Michael M.

Men hvad mener du - er det ikke ok, at ansætte afviste irakere, hvis folk gerne vil betale deres løn?

På nyidanmark.dk kan man finde disse ord om 'Beløbsordningen':

- Udlændinge, som er tilbudt arbejde med høj løn, har særligt let adgang til det danske arbejdsmarked. Der stilles ikke særlige krav til uddannelse, erhvervsområde eller stillingens præcise karakter. Ordningen omfatter også personer, som har søgt om asyl.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere