Nu skal drukpolitikerne jages

Ekstra Bladet tager de følgende fem dage på jagt efter de mest fugtige og festlige lokalpolitikere

Ekstra Bladets skandalejægere klar med bus, tophus og fotoudstyr. (Foto: Jan Unger)
Ekstra Bladets skandalejægere klar med bus, tophus og fotoudstyr. (Foto: Jan Unger)

Ekstra Bladet indleder i dag jagten på ’Bedste Byrådsskandale’.

Landets kommunalpolitikere er ved at sande til i kedelige beslutninger om, hvorvidt lygtepælene skal være grønne eller sorte, og om der skal være fire eller fem parkeringspladser foran Brugsen. Væk er fortidens storslåede fest, spas og druk på skatteydernes regning.

Stadig lokale helte
I hvert fald i de fleste kommuner. For der findes heldigvis stadig enkelte lokale helte, der har formatet til at drikke sig i hegnet og rejse jorden rundt for skatteydernes penge. Og det er den slags politikere, Ekstra Bladet har sat sig for at belønne de kommende fem dage.

Fra i morgen og frem til og med lørdag kan du i Ekstra Bladet læse, hvem vi nominerer til ærestitlen ’Bedste Byrådsskandale i perioden 2006-2009’. Vi starter den gamle Skandalebus og kører landet rundt, for at overrække blomster og gaver til de fem nominerede, der naturligvis også får et diplom som det synlige bevis på, at de er med i kapløbet om det eftertragtede trofæ.

Garanti for kvalitet
I vores bestræbelser på at vælge den rigtige vinder, vil vi i høj grad lægge vægt på, at skatteydernes penge er gået til at drikke politikerne sanseløst berusede, og at pengene i det hele taget er fjollet op.

Din garanti for, at alle fem kandidater er værdige til prisen, er, at Ekstra Bladet allerede har præsenteret deres bedrifter her i spalterne, siden de blev valgt ind i byrådet i 2006.

Feltet har været tæt. Hvad enten det har været våde spareforhandlinger på krydstogtskibe, studier af skihopbakker i Dubai eller festlige ’kulturstudier’ med indlagt morgenbitter og indbygget fadølsanlæg, er det blot eksempler på, at alvor og saglighed er sat til side til fordel for fest og farve i byrådet.

Følg med og se, om Skandalebussen ruller til din kommune de næste dage.

Ekstra Bladet sender i den kommende uge Skandalebussen rundt i landet. På turen skal holdet om bord overrække nomineringen til Bedste Byrådsskandale til i alt fem borgmestre, der har gjort en særlig indsats for at drikke, feste og rejse skatteydernes penge op.0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere