39 har set Jans valgvideo

Den 17. november er der kommunalvalg og landet over sælger kandidaterne sig selv på YouTube i videoer, ingen ser. Nationen.tv iler til hjælp!

Jan Samalsson fra Venstre i Haderslev har en ven med en mobiltelefon, der gerne vil filme hans budskab til kommunalvalget. Desværre kan man ikke høre hvad Jan siger, da lyden er helt forfærdelig. Tilgengæld er videoen kun set af 39 på YouTube indtil nu.

Nationen.tv kan hjælpe!
Her på nationen.tv mener vi nok vi kan skaffe lidt flere klik og derfor afholder vi nu DM i valg-video, hvor vi lader Nationen! kåre Danmarks bedste video.

Upload og kom på
Men vi vil ikke kun hjælpe Jan. Nationen.tv indtræder de næste par uger i demokratiets tjeneste og tilbyder ALLE kandidater fra hele landet videotid her. Det eneste de skal gøre er at uploade deres valgvideo i boksen til højre, så skal vi nok sørge for, den kommer ud.
<br /><i>Her er Flemming Eskildsen fra Skive - hans video er lidt mere avanceret.</i><br /><br /><b>Hampepartiet er igang</b><br /> Og politikerne får travlt. Her i København har Hampepartiet nemlig allerede taget de nyt muligheder til sig og har lavet ikke mindre end fire valgvideoer - her under den seneste: <br /><iframe src="http://front.xstream.dk/eb/customers/eb/mediamaker_player.php?id=23814&amp;community=1&amp;width_player=294" width="294" height="246" frameborder="no" border="0" framespacing="0" marginheight="0" marginwidth="0" vspace="0" hspace="0" scrolling="no" /><br />Så: Er du politiker, så upload dit budskab til nationen.tv og vær med i DM i valg-video.</p><p><b>Men hvad skal der til for at lave en god valgvideo? Og hvilke valgvideoer synes du er de bedste? Og de værste....</b></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere