Julehjælp: Fodboldpiger redder Allerøds ære

Ingen fra Allerød havde meldt sig til at samle julehjælp ind til fattige børn. Men så snakkede fodboldpigerne sammen.

Allerød ligeglad med fattige børn .

Sådan kunne man læse her på siden tirsdag aften i en artikel, der handlede om den store valgindsamling som Ekstra Bladet og ASF-Dansk Folkehjælp arrangerer på tirsdag.

ASFs generalsekretær Klaus Nørlem måtte konstatere, at ingen, nul, nada havde meldt sig som indsamlere i Allerød Kommune, der dermed fik titlen som 'Danmarks mest ligeglade kommune'.

Stor opbakning
Indsamlerne skal bruge et par timer på tirsdag, og håbet er at de går lagt en god bund i årets juleindsamling, der skal hjælpe nogle af de 45.000 børn, der lever i fattigdom i Danmark, til at få en god jul.

Men heldigvis læste fodboldtræner Christian Kofoed fra AFK med, og i går til træningen var pigerne fyr og flamme.

- Der er stor opbakning om projektet og der er nærmest overtegnet på de 3 skoler, hvor vi skal samle siger Christian, og ASF-Dansk Folkehjælp er glade for, at de nu kan slette Allerød fra listen over de ligeglade.

Men der mange valgsteder, og hvis du har et par timer på tirsdag, så kan du melde dig som indsamler her. Der er allerede 500 fattige familier i køen til julehjælp. Du kan melde dig her.

Hvis du - eller nogen du kender - har brug for julehjælp, så print dette skema og send det til ASF Dansk Folkehjælp.

Husk, at din ansøgning skal påtegnes af din sagsbehandler i socialforvaltningen/ jobcentret i din bopælskommune og at alle skemaets felter skal udfyldes/besvares – ellers kan ASF Dansk Folkehjælp ikke behandle din ansøgning.- SMS: HJÆLP til 1999 og støt med 100 kr. Beløbet plus almindelig sms takst opkræves automatisk på din næste mobilregning.

- Ring 90 565 444 og støt med 100 kr. pr. opkald

- Indbetale på bankkonto 5301 0 333 666, mærk dit bidrag "HJÆLP"

- Via vores hjemmeside: www.folkehjaelp.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere