'Ikke noget at snakke med Mary om'

Fin ide, hvis Frederik og Mary gør som deres norske kolleger, mener nationen!, men de fleste vil ikke være venner med dem

De fleste vil ikke være Facebook ven med Mary. (Foto: Kenneth Meyer)
De fleste vil ikke være Facebook ven med Mary. (Foto: Kenneth Meyer)

- Nej tak. Har ikke noget, at snakke med hende eller alle de andre kendte, der florere rundt alle steder snart. Tror bare jeg nøjes med de venner jeg allerede har derinde, og dem som man rent faktisk snakker med med:)

48 procent - nej tak til Mary
Undersåt og nationen!-medlem Morten R. afviser i direkte vendinger, at han ville anmode om at blive ven med kronprinsessen, hvis hun - som sin norske kollega - fik sig en åben profil på Facebook. Ligesom 48 procent af dem, der har deltaget i netafstemningen heller ikke vil være ven med Mary.

- Jeg har kun folk på facebook, jeg ved jeg kender, da jeg aldrig har mødt eller overhovedet været inden for 100 km af hende, så vil jeg ikke, skriver Jesper H. og Annie N. skal heller tælles blandt Marys veninder:

- Aldrig i livet, om jeg ville være ven med den snobbede......

Men selv om, der altså er flest der siger nej til at være Facebook-venner med Mary, så viser dagens afstemning, at der er et lille flertal, der mener, at det danske kongehus bør følge det norske eksempel.

Kongehustes presseafdeling har i dag valgt IKKE at svare på, hvorvidt der bliver oprettet en royal Facebook-side.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere