Top-irriterende Andrea slår alle

Ekstra Bladets læsere har kåret Danmarks mest irriterende vært, og TV2 har åbenbart en del af den slags.

Andrea Rudoplh blev sidste år kåret som mest irriterende tv-personlighed i en afstemning på politiken.dk (Foto Mogens Flindt)
Andrea Rudoplh blev sidste år kåret som mest irriterende tv-personlighed i en afstemning på politiken.dk (Foto Mogens Flindt)

TV2 ville kåre Danmarks mest irriterende kendis, og undlod helt at nominere egne tv- personligheder. Og det er der måske en god forklaring på. 'Vild med dans' dronningen Andrea Rudolph er nu også kronet som Danmarks mest irriterende tv-vært. 12533 personer har deltaget i afstemningen på ekstrabladet.dk , og med 36,58 procent af stemmerne har hun suværent indtaget førstepladsen. En førsteplads hun ikke er helt uvant med. Sidste år blev hun kåret som mest irriterende tv-personlighed i en læserafstemning på politiken.dk

Det er nationen! -medlemmer, der har nomineret i alt 17 værter.

TV2 har masser af irriterende værter
På andenpladsen finder man også en TV2-vært. Bubber har fået 9,42 procent af stemmmerne, mens Anders Lund Madsen tildeles tredjepladsen med 7,72 procent af stemmerne. TV2 befinder sig godt i toppen på afstemmingen. I en top fem scorer TV2-værter fire pladser. Den samlede top fem ser således ud.

1. Andrea Rudolph, 36,58%

2. Bubber, 9,42%

3. Anders Lund Madsen, 7,72%

4. Natasja Crone, 7,12%

5. Kamilla Walsøe, 6,57%

Danmarks bedste vært
- EB sæt et spørgeskema i gang om Danmarks bedste vært også tak, skriver nationen! -medlem Maria L. Og det gør vi.

Hvem synes du er Danmarks bedste vært?

Maria L. har selv et par favoritter. To TV2-værter.
- Hvis jeg skulle stemme på den bedste vært, så stod valget mellem Jes Dorph eller Hans Pilgaard fra 'Hvem vil være millionær'. Hans latter kan få alle til at smile, skriver hun.

Det kan godt være TV2 har den dårligste vært, men måske har de også den bedste. Producentforeingen uddeler hvert år en pris til årets bedste tv-vært, og den går oftest til TV2-værter. Fire gange i træk har Cecile Frøkjær vundet prisen, Jes Dorph er kåret som bedste tv-vært tre gange og Jesper Steinmetz to gange.

Er det Jes Dorph, Jesper Steinmetz eller Cecilie Frøkjær, der er Danmarks bedste vært? Eller hvem synes du er Danmarks bedste bedste vært? Skriv det i kommentarfeltet?

0 kommentarer
Vis kommentarer