Forældre-oprør mod svine-vaccine

Skal vores børn være forsøgsdyr for kyniske medicinalfabrikker, der skovler milliarder i kassen, spørger urolige forældre på nationen!

Svineinfluenza spreder nu skræk blandt forældrene.Foto: AP
Svineinfluenza spreder nu skræk blandt forældrene.Foto: AP

- Vi hverken kan eller vil tillade, at der spilles russisk roulette med vores børn. Informationerne om den nye vaccine mod svineinfluenzaen er er så modstridende, at det kun kan skabe angst og uro. Vi aner jo ikke en dyt om, hvad der sprøjtes ind i kroppen på vores unger, og hvordan det påvirker deres helbred i fremtiden.

55 procent vil ikke vaccinere
Martina O. mor til to børn på fire og syv, hører til de mange skeptikere på nationen!, der bakker op bag det helt overvældende flertal, 55 procent af forældre på nationen!, som ikke vil lade deres børn vaccinere, hvis myndighederne giver dem muligheden.

De har simpelthen ikke tillid til, at svineinfluenza-vaccinen er i orden. Til gengæld mener hun, og 57 procent på nationen!, at myndighederne bør tilbyde vaccinen til alle børn. Så må det derfra, siger hun, være op til de enkelte forældre, at bestemme Individuelt, hvordan de vil forholde sig til en vaccination. Kun godt 30 procent vil uden videre lade deres børn vaccinere, som det er sket i Norge, Sverige, Tyskland og England.

Et kæmpedilemma
- Det er virkelig et kæmpedilemma, hvad man skal stille op med den vaccine, mener Jonna G.

Er det en giftbombe eller det en redningsplanke. Uroen ude hos os almindelige mennesker tager til i stormstyrke samtidig med at influenzaen breder sig som en steppebrand.

- Der dør jo f. eks virkelig mange gamle mennesker, hver gang vi rammes af en såkaldt almindelig influenza. Det er mest gamle og meget svage individer for hvem det vil være rimeligt måske af blive vaccineret mod grise-influenza.

Stop det hysteri
- Men når det drejer sig om ellers raske børn, eller normalt sunde voksne mennesker, så tror jeg det er uklogt, at poste en så uprøvet gift ind i organismen. Så stop dog det hysteri, skriver Jens B:

- Det er en influenza - altså en stort set årlig tilbagevendende begivenhed, der bare har fået et nyt navn og en allerhelvedes opmærksomhed i medierne. Jeg. tror faktisk vi burde havde andre bekymringer end to dage med muskelsmerter og ondt i halsen.

Vaccinen værre end viruset
- Jeg er overbevist om, at vaccinen er mange gange værre end virussen, og at den ikke er gennemtestet inden kom på markedet, skriver Brian G: Den indeholder diverse hjernedøde ingredienser, som burde være forbudte, såsom kviksølv. Det er jo forbudt i andre ting som f.eks. madvarer, og er meget foruroligende i medicin.

-Det er i hvert fald ikke noget vi skal pumpe i sagesløse børn, mener Mona S. Medicinfabrikkerne har helt skandaløst fralagt sig ansvaret for bivirkninger. Så meget tror de på skidtet. Nu får de ganske gratis og formentlig med en fed profit testet deres produkter uden erstatningspligt. Hvad der foregår et helt uden sidestykke, og kun med til at skabe utryghed og i værste fald panik.

Børn som forsøgsdyr
- Det er helt uanstændigt, uforsvarligt og moralsk forkasteligt at gøre vores børn til forsøgsdyr. Vi må have ansvarlig information fra myndighederne, kræver Mona S..

Forældre på nationen! er skræmte af kyniske medicinalfabrikdirektører, deres løber fra deres ansvar og kun tænker på milliardprofitter

Vores børn skal ikke være forsøgsdyr, siger forældrene, og kræver mere ansvarlig informations fra myndighederne.

Hvem kan man stole på? Hvad mener du?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere