Nationen!: YouTube-Ronni er fake

Nationen.tv modtog i sidste uge en video fra en, der kaldte sig Ronni. Vi spurgte nationen! om han var virkelig - 67 procent mener nej. Ronni svarer i video: Fuck Jer!

Ronni siger Fuck jer til nationen!, der ikke tror, han er en virkelig person.
Ronni siger Fuck jer til nationen!, der ikke tror, han er en virkelig person.

En mystisk video blev uploadet på nationen.tv i sidste uge. Videoen viste en yngre, ikke specielt velformuleret ung mand med hue, der påstod han var blevet ringet op af nogen her fra bladet og lovet sex med en Side 9 pige hvis han ville lave en videoblog. Det var naturligvis ikke tilfældet. Selvom Ronni i en senere tilsendt video, herover, stadig hævder han mangler et Side 9 pige nummer...
'Det gør mig bare pissed, det der med at jeg er fake!', siger Ronni i videoen herover, og kvitterer med et 'Fuck jer. Fuck Ekstra Bladet'.

Thumps Up
Alligevel mener en stor del af nationen!s brugere, at Ronni ikke kan være ægte. Og de er egentlig ligeglade.
'Kan godt være det er fake - Men det er da en alt for fed en joke! En typisk provins knægt, (Som højst sandsynlig ville rende rundt i en af de der sweatshirts med kamphunde bag på) der kører rundt på scooter, og synes han er rigtigt cool fordi han er droppet ud af 7. klasse. :-)', skriver Sune S.

YouTube-fænomen
Ronni har allerede en blog på YouTube, hvor han blandt andet giver kurser i hvordan man scorer damer, en blog med 1316 abonnenter, og 'Ronni' beskriver sig selv således: 'Sej,cool, ikke en taber!' Han hævder at komme fra Hundige, at han er arbejdsløs og er droppet ud af Hundigeskolen i slutningen af 7de klasse: 'det var for kedligt!!!', skriver han.
Flere kommentatorer kommer med konkrete bud på 'Ronnis' identitet, vi har ikke haft mulighed for at bekræfte dem, men læs dem selv under artiklen her.

Fake eller ej..
'Fake eller ej så det da sjovt... og 100 gange bedre end sidney lee og hvad der ellers findes af... hmm tegninger..', skriver Jens L.

Men hvad synes du nu ovenpå Ronnis nye video? Er han fake eller for real? Og gør det noget?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere