Allerød ligeglad med fattige børn

Tirsdag d. 17. november er der kommunal valg - og indsamling til julehjælp til børn, der lever i fattigdom i Danmark. men Allerød borgerne er ligeglade

Har du en skærv, så de 45.000 børn, der lever i fattigdom, kan få en bedre jul? (Foto: Linda Johansen)
Har du en skærv, så de 45.000 børn, der lever i fattigdom, kan få en bedre jul? (Foto: Linda Johansen)

Ekstra Bladet og ASF-Dansk Folkehjælp samler igen i år ind til de børn, der går en trist, gaveløs jul i møde med udsigt til kylling med svesker juleaften.

Sidste år lykkedes det at indsamle 1,8 millioner, der var med til at skaffe glæde i 1500 familier.

I år er forventningen hos ASF, at der vil være endnu mere rift om julehjælpen, og derfor er der arrangeret en valgindsamling d. 17. november, hvor alle, der afgiver deres stemme til kommunalvalget, vil blive mødt af en raslebøsse. Men der er stor forskel på, hvor mange, der vil samle ind. I region hovedstaden er der f.ex. kommuner, hvor INGEN har meldt sig endnu:

Det gode og det dårlige
- Det gode eksempel er Frederiksberg Kommune, her er der stort set booket på alle de valgsteder hvor vi har tilladelse til at stå, siger Klaus Nørlem fra ASF-Dansk Folkehjælp:

- Det dårlige eksempel er imidlertid Allerød, her er der pt. ikke en eneste valgindsamler, på de valgsteder vi har tilladelse til at stå.

Du kan melde dig som indsamler til julehjælps-indsamlingen som foregår ved valgstederne til kommunalvalget. Du kan melde dig her.

Hvis du - eller nogen du kender - har brug for julehjælp, så print dette skema og send det til ASF Dansk Folkehjælp.

Husk, at din ansøgning skal påtegnes af din sagsbehandler i socialforvaltningen/ jobcentret i din bopælskommune og at alle skemaets felter skal udfyldes/besvares – ellers kan ASF Dansk Folkehjælp ikke behandle din ansøgning.


- SMS: HJÆLP til 1999 og støt med 100 kr. Beløbet plus almindelig sms takst opkræves automatisk på din næste mobilregning.

- Ring 90 565 444 og støt med 100 kr. pr. opkald

- Indbetale på bankkonto 5301 0 333 666, mærk dit bidrag "HJÆLP"

- Via vores hjemmeside: www.folkehjaelp.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere